Saç Rengi ve Saç Boyama Evde koyu kahve boyalı saçı açmak? lütfen deneyenler yazsın ?

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
istediğim renk

Kızlar saçlarımı bir kaç sefer koyu kahveye boyadım.3-4 aydır boyamıyorum. en son koyu kahve saçımın üstüne çok açık kumral boyadımm ton farkı oldu dipler tuttu. Sonra tekrar koyu kahve boyadım. saçım da 3 renk var şu an çok belli değil ama. Şimdi ben saçımı evde kahve tonlarına döndürmek istiyorum. bir de saçımın sadece uç kısımlarını yani daha koyu olan yerlerinmi boyayım yoksa hepsini mi? BUnun için ne yapmam lazımm hangi açıcı hangi marka? açtıktan sonra hemen istedim renge boyayabiliyor muyum hangi renk boyamalıyım? saçımın resmnide atıyorumm

KUaföre falan git demeyin kızlar evde yapıcam.

8.1 e boya muhtemelen bu renk olur .1 li boya dememin sebebi saçın koyu kestane açılınca saçında turunculaşma olur .1 de bunu kapatır ilk resimden biraz koyu olursa bir ay sonra 9.1 e boyarsın:)

canım 8.1 yanı küllü açık kumral mı bn rakamlardan pek anlamıyorumda canım bütün saçımı mı boyayım bu sefer çok fark olmazmı saçımda

canım 8.1 yanı küllü açık kumral mı bn rakamlardan pek anlamıyorumda canım bütün saçımı mı boyayım bu sefer çok fark olmazmı saçımda

canım ben yapmıştım vakti zamanında. açıcı al markası önemli değil önemli olan saçını tanımak
bazı saçlar hemen açılır bazı saçları açmak ise çok daha zordur.
ben palette almıştım yanlış hatırlamıyorsam. önemli olan tek bir saç teli bile kalmaması.
saçını açtıktan sonra bir boya vurman gerekiyor. bunu karışımla yapabilirsin ama cesaret edemezsen de
tüp boya alıp yapabilirsin bunda da bakır kahve tonlarında olabilir

Evde kendi başına açıcı kullanmanın onermem çünkü saçlarının her yeri farklı renk çikolata kahve sana yakisacaktir ve renk farklılıkların ortadan kalkacaktir

Evde kendi başına açıcı kullanmanın onermem çünkü saçlarının her yeri farklı renk çikolata kahve sana yakisacaktir ve renk farklılıkların ortadan kalkacaktir
çikolata kahve koyu bir renk zaten ..
arkadaşın istediği renkte bakırlık görüyorum ben
önerim kendi kendine yapma açma ve boyama işlemini bir arkadaşınızdan yardım alarak yapmanız çok daha iyi sonuç verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…