teşekkürler ben seneler önce bir arkadaşıma dikmiştim parçaları geniş biçip makinaya lastik ip geçirmiştim makinayla sıksık dikişler yapmıştım eteğinide fırfırlı geçirmiştim çok güzel olmuştu aklınızda bulunsun sevgiler
Bende dikmek istersim ama bu iş beni aşıyor sanırım.
Hazır aldım onu kullanıyorum şimdi, bu örtüler yıpranıncaya kadar dikiş pratiğimi geliştirirsem yapmak isterim.
Emeklerine sağlık canım. a.s.
Size çok tşk ederim ,bana cesaret verdiniz kikiki .Ne zamandır düşünüyordum, tek tek açıklamış olmanız benim için çok iyi oldu.ilk işim fiyat araştırması yapıp ,kumaş alacağım
Bilgi paylaşımı için teşekkürler benimde uzun zamandır aklımda ama cesaret edip bi türlü başlayamadım bide benim koltuk takımımın başlarında mobilya var bunu nasıl halledicem bilmiyorum çıtçıt dikmeyi bile düşündüm bana fikir verirseniz sevinirim :1rolleyes:
süperr bayıldımcanım ya ellerine sağlık harika..ammaaaaa ben biraz kıt akıllıyom keşke videosu olsaydı yaw süper olurdu :sm_cool: bende yapıcam vallahi aşama aşama paylaşıcam seninle canım..birde şı diliş yerleri fitil gibi duruyor nasıl yaptın onları acaba.