evde kimyasal peeling mi?dermatalog mu?

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
kızlar mrb.. bn kmyasal peeling yapmak istiyorum cildim de cok sivlce sorunum yok.. fakat minik beyaz yag bezeleri war..cok abartılı degil ama rahatsdız ediyo bni.. evde yapıp memnun kalan war mı_?? yoksa bi dermatolg sart mı??

bende peeling yapmak istiyorum bir kere yaptırdım normalde devam etmem gerekiyordu ama ben devam ettiremedim bence dermatolog yapsa daha iyi olur gibi bkalım bende bu kış gitmek istiyorum tekrardan

Ben evde kendim yaptım ama doğru yaptım mı bilmiyorum iki hafta sonra normale dönmüştü yüzüm ve fazla farketmemişti

evde kimyasal peeling nasıl yapılıyoki benim bildiğim sadece dermatologlar yapıyo

ben evde deyaptım biçak kez bir kez de hastanede de yaptırmıştım...yüksek dozaj doktora yaprırılmalı tabiki...her ikisi de çok faydalı ışıl ışıl oluyo cilt..hatta bekletmeden pamukla silip hemen yıkıyorum günlük bakım gibi oluyor..yalnııızzz gelelim yan etkisine...annecimle bende bıyık bölgesinde bayağı tüylenme yaptı..annemin sıfırdı ama şu an bıyık alıyoruz malesef yani o bölgeye sürmemek gerekiyo tecrübeyle sabit....

Kimyasal peeling dediğiniz hangisi? glikolik asit mi? evde yapabilmek için bunu bi yerden temin etmek gerekir; nerden temin ettiniz ki? çünkü her peelingin nötralize edilmesi farklıymış. şöyle ki; eğer tamponlu asit ise (sanırım kontrollü asit) suyla nötralize oluyor, serbest asit ise nötralize eden sıvılar kullanılıyormuş. Neyle sürdüğünüz kimyasalı cildinizden tamamen temizlediniz? ya kızlar o kadar cesaretlisiniz ki.... Ben hayatta buna kendi kendime kalkışmazdım. Glikolik asit peeling tanımında diyor ki: eğer % oranı ... fazla ise ciltte indiği tabaka oldukça derin. Yani; cildinizin içine işleyen şu şeyler evde yapılsaydı? dermatologlar neyi yapıyor olacaktı?? bide gerçekten merak ettim, evde kullandığınız şeyi nerden buldunuz??

kızlar ben tca kimyasal peeling kullandım. %30 luk olanından. yüzümde denedim halada yapmaktayım. 2 seans oldu. 4 te sonuç alınıyormuş. korkacak bişi yok. 1 2 haftaya cilt normale dönüyo. ilk 2 gün bariz yara oluyo 5 güne kadar soyuluyo. kırışık ve lekeler için ideal. yan etkisi yok.

kimden öğrendiniz bunları acaba sağlam bir kaynak mı yoksa deneyen birilerinin tavsiyesi mi?cilt söz konusu olunca ister istemez korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…