Saç Şekillendiriciler evde keratin bakımı

queenofdisaster

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
3
0
34
evde kendime keratin bakımı yapmayı düşünüyorum ama kararsızım.
deneyenleri okudum, videolar izledim yapan kişiler hep kalın telli boyalı saçlarından müzdarip kişiler
benim saçlarım da ince telli ve boyasız fakat yoluk yoluk duruyor mat cansız kendi doğal şekli bile yok hele banyodan çıktığımda saçma sapan bir şekilde oluyor
2. gün de altında güzel dalgalar oluşuyo ama bu sefer de dipleri yağlanmış oluyo
yağlı saçlarım var yani
sorum şu;
ince telli boyasız dipleri yağlı uçları kuru saçlarına keratin uygulayan var mı? tecrübelerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum:)
bu arada natura keratin free plus me ile

Selamlar;

Benim böyle bir şikayetim yok. Ama yakın bir arkadaşım tam bu tarif ettiğinize yakın bir yapıda. Ve biz deniyoruz evde keratin şu anda. 2 ay oldu. Ben annem ve arkadaşım. Annem ve arkadaşımın saçları ince telli, uzamıyor, kırılıyor, kopuyor. Diplerden yağlı olan arkadaşımın saçları. ikisinin de boyası var. Ama kendi saçları da aynı bu şekilde.

Biz bir güzellik uzmanının önerisi ile keratin ampulleri aldık ve uyguluyoruz. İkisinde de tellerde hafif kalınlaşma başladı. Diplerden daha sağlıklı geliyor yeni saçlar ve uzatmaya çalışıyorlar. Saçları uzamıyor normalde. Fark olmaya başladı.

Arkadaşımın saçı çabuk yağlanıyor. Ben ona saçını yıkamaya alıştırmış olduğunu söyledim. Önce yağlansa da 2 günde bir yıkamaya başladı. Sonra yine yağlansa bile 3 günde bir. Zamanla 3 gün dayanmaya başladı saç. Yeniden uzun süre yağlanmamaya alıştı ama o tekrar her gün yıkamaya başladı ve geri döndü.

İSterseniz deneebilirsiniz. Biz keratin ampulünün faydasını gördük

X