• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Evde Kendi Parti Sacınızı Yapın !!! (Video)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

chocotripi

çilek reçelim minik kızım
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
817
11
96
42
Diğer
Kizlar izleyin sacinizi evinizde yapin
paraniz cebinizde kalsin

[youtube]FDEW_0E08kA[/youtube]

çok güzel oldu gerçekten
ben evde kendim yapamam bu saçı, biraz el becerisi lazım bunu yapmaya

Kız güzel olunca saç çok fazla önem arzetmiyor, ama güzel yaptı Hintli , dövmeli kuaför.
Yalnız kuaför Hintli kesin ama İngilizceyi ana dili konuşuyor , şive bozukluğu yok o çok enteresan geldi.

Kız güzel olunca saç çok fazla önem arzetmiyor, ama güzel yaptı Hintli , dövmeli kuaför.
Yalnız kuaför Hintli kesin ama İngilizceyi ana dili konuşuyor , şive bozukluğu yok o çok enteresan geldi.

canım ingiliz sömürgesi onlar o yüzden hintliler iyi ingilizce bilir gerci bazıları şiveli konusur ama

bu da ek bilgi şakkıdı

paylasimin icin cok tsk ler topuz bana göre diilde klasik cünkü ama en son takdigi koca gül tam benlik cok severim cünkü :)

cocuk benım sevgılıme cok benzıyor.ızleyemedım o yuzden kızın sacını.cunkı oglandaydı gozum.anammmmm o guzellıge sac mı yaptırılır. eyvahlar olsunnnnnn.sevgılım duymasın.

Back