• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler evde kendi kendinize fön çekebiliyormusunuz kızlar?

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
yüksek ısı ayarlı fön makinem ve fön fırçam var ama kendim fön çekemiyorum. varsa bu işi tekniklerini söylermisiniz?

Saçın çok mu?
Valla ben de hiç becerikli değilimdir ama fön çektirmeye çok küçük yaşlarda başladım, izleye izleye bişeyler kapmışım demekki, hiç zorluk çekmedim ben kendim çekmeye başladığımda.
Saçım da az zaten, ikiye ayırıp iki fırça çekiyorum tamam :hulya:

Saçın çok mu?
Valla ben de hiç becerikli değilimdir ama fön çektirmeye çok küçük yaşlarda başladım, izleye izleye bişeyler kapmışım demekki, hiç zorluk çekmedim ben kendim çekmeye başladığımda.
Saçım da az zaten, ikiye ayırıp iki fırça çekiyorum tamam :hulya:

Saçım çok fazla canımcım....
Hatta o kadar fazla ki, kuaförler bir gün saçımı kestirirsem satın almak istediklerini söylüyorlar şimdiden 2 yerden teklif var.
:roflol:
Ben de kuaförleri izleye izleye alıştım.
Yoksa saçım hem kıvırcık hem gür...
Gene de yapıyorum...
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

bende kendi fönümü çekebiliyorum

ama saçlarım uzun o yüsden kolay oluo kısa olsa bende çekemezdim

dipleri yaparken çok zorlanıorm çok dipleree girmiorm zaten makinem çok sıcak üflüo kafam yanıo

çekemeyen arkadaşlar alıştırma yapa yapa alışırsınız başta yorucu ve zahmetli ama zamanla işi kaparsınız

dümdüz fön çekebiliyorum ve çok güzel yardımsız tüm saçımı maşalayabiliyorum.beni tanımayanlar sürekli kuafördeyim sanıyor :))) hatta çık çıtlarım var kendim çok rahat takıp çıkarabiliyorum.kuaförden bile daha güzel takıyorum.onların taktığı bozluyor benimkine hiçbir şey olmuyor.tamamen beceri meselesi elim çok yatkın.

ben de onceleri yapamiyordum...ama simdi takir takir yapiyorum....duzlestirici ile cok zaman aliyor....ama fon ile cok guzel yapabiliyorum...sadece surekli denemen lazim elin alistikca daha iyi yapmaya basliyorsun....isn puf noktasi?ben gelisiguzel yapiyorum zaten cektikce duzlesiyor....dedigim gibi surekli denersen yapabilecegin en iyi medotu kendin bulursun...hadi iyi denemeler sana....

saçı ortadan ikiye ayırın
ortandan ikiye ayırdığınız saçıdan alttan ve üstten olmak üzere ikiye ayırın
mesela önce sağ alttan başlayın
tüm saçı elinizle düzelterek kurutun
sonra bi elinizde fırça bi elinizde makineyle fönü çekmeye başlayın
saçı kısa olanlar zorlanabilir ama uzun saçlılar için çok daha kolay

Ayy eski zamanlar geldi aklımaa, kuaförler gibi önce ikiye ayırırdım saçları tokayla tuttururdum, alttan alırdım biraz biraz ama 1 saat falan sürerdi :roflol: Saçım da o kadar az ki, toplayınca kedi kuyruğu gibi :icecream:
Yapa yapa alışırsınız kızlar, birden bire olacak iş değil. Ben artık saçın nasıl kurutulacağını bile öğrendim sanırım, duştan sonra kurutuyorum saçımı föne falan gerek kalmıyo :sm_confused:
Diplere fön çekemiyiyorum dien arkadaşlar, iyice kurutun dipleri zaten föne gerek kalmaz.

kızlar benim sorunum saç fırçalarıyla. ne aldıysam fön çekerken yandı ve o yanık saç fırça telleri saçıma yapışıyo. önerebileceğiniz güzel bir saç fırça markası varmı

bende kendim fön çekebiliyorum banyadon sonra saçımı nemli kalacak şekilde kurutuyorum sonra bi sandalyeye oturuyorum saçımı tutam tutam ayırıyorum fön makinesinide banyo dolabının üzerine koyuyorum o üfledikçe ben fön çekiyorum çok basit bi yöntem tavsiye ederim...

bende kedim çekebiliyorum fönümü.benimde saçlarıö az,ice telli ve yarı dalgalı hemde katlı kesim.hep aynı şekilde kestiririm yıllardır saçlarımı.bu yüzde alıştım artık onlaı nasıl kurutmam gerektiğie.banyodan sonra saçımın ıslaklığını lırı havluyla sonra tararım sora gene havluyla erdeyse nemli kalana kadar kuruturum ve profesyonel makinam var annem almıtı 7-8 sene olmuştur onu alalı onunlasaçlarımı öne eğerek baze fırça yardımıyla bazede fırçaa gerek kalmadan iyice kuruturum ve herkeste fönlü zanneder.hem böle yapıncada saçlarım yumuşak ve parlakta oluyor.

fönümü kendim çekiyorum ,boyamı hatta röflemi bile kendim yapabiliyorum. çocukluğumdan beri ablamın güzellik salonundan çıkmadığımdan olsa gerek , bakarken öğrenivermişim herbişeyikaydirigubbakcemile3

Back