Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben temmuz 2021 gibi yapmaya başladım baya bir azalma oldu gibi en azından gündelik hayatıma devam edip özgüven kazanacak kadar hallettim çoğunu ama tabiki uzman olmadığım için tamamen bitiremedim. Fakat kesinlikle büyük bir fark yarattı yüz bölgemde devam ediyorum ayda 1 veya 2 kez
merhaba izler oluyor evet benimki beni rahatsız edecek boyutta değil ama instagramda amerikada eğitim almış bir kadın var onun videolarını izledim orada şöyle bir tarif vardı kullananlar yüzde 80 kurtulmuş izlerinden tarif şöyle belki işinize yarar ben ölmez çiçeği yağı alamadım sadece kuşburnu çiçeği yağı kullanıyorum Kuşburnu çekirdeği yağının içerisine 10 15 damla kadar ölmez çiçeği (altın otu) yağı damlatılır. Sabah akşam sürülüp en fazla 1/2 saat bekletilip temizlenir.