S Songul3278 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 1 0 27 Bugün 02:09 Konu Sahibi Songul3278 #1 Kızlar evden çalısıp eve katkı sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum eşimden bosandim iki kızım var bana fikir verir misiniz
Kızlar evden çalısıp eve katkı sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum eşimden bosandim iki kızım var bana fikir verir misiniz
damla6766 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 953 320 Bugün 02:27 Konu Sahibi Songul3278 #2 Songul3278 .!.: Kızlar evden çalısıp eve katkı sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum eşimden bosandim iki kızım var bana fikir verir misiniz Genişletmek için tıkla... İşkur üzerinden başvuru yapılıyor evlere iş ilanları için sosyal hak taleplerini bulun mutlaka muhtarlıga git ordan sosyal haklarına önceden böyleydı şuan nasıl bılmıyorum da intertten de olur sosyal kart verilsın sana
Songul3278 .!.: Kızlar evden çalısıp eve katkı sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum eşimden bosandim iki kızım var bana fikir verir misiniz Genişletmek için tıkla... İşkur üzerinden başvuru yapılıyor evlere iş ilanları için sosyal hak taleplerini bulun mutlaka muhtarlıga git ordan sosyal haklarına önceden böyleydı şuan nasıl bılmıyorum da intertten de olur sosyal kart verilsın sana