Facebooka falan baktım ama bulamadım ilçede yaşıyorum acaba kargo ile göndermezler mi paketleme işi diye düşündüm çünkü kendi bölgemde baktım internete bulamadımBen evde bileklik yapıyorum. Yaşadığınız şehrin haber sayfasına bakın bi ben ordan bulmuştum
Küçük yerde olmayabilir. Ama şu kargoyla gönderim olan işlere baktım bende bi ara. Onlar ilk etapta kaporta istiyorlar. Bana da pek güvenilir gelmedi açıkçasıFacebooka falan baktım ama bulamadım ilçede yaşıyorum acaba kargo ile göndermezler mi paketleme işi diye düşündüm çünkü kendi bölgemde baktım internete bulamadım
Kapora demek istedimKüçük yerde olmayabilir. Ama şu kargoyla gönderim olan işlere baktım bende bi ara. Onlar ilk etapta kaporta istiyorlar. Bana da pek güvenilir gelmedi açıkçası
Evet dün yazdım hepsi kapara istiyor güvenemedimKüçük yerde olmayabilir. Ama şu kargoyla gönderim olan işlere baktım bende bi ara. Onlar ilk etapta kaporta istiyorlar. Bana da pek güvenilir gelmedi açıkçası
Öyle el becerim yok maalesef yıllarca masa başı işte çalıştım. İnternette paketleme işi kafama yattı başa iş varmı bilmiyorum araştırdım bulamadımyok bu işlere hiç girme, evden katalog üzerinden satış, pasta börek yapımı ya da bir site açıp tekstil ürün ( kadın bebek üzerine) iyi olabilir
Hamilesin diye çıkartmıştır, hakkınızı arasanız, tazminat falan olmaz mı?Kızlar merhaba hamileyim işten çıktım anlaşmazlık yüzünden , kredi çektik ev için eşime destek olmak istiyorum evde iş yapmak istiyorum kaç gündür araştırıyorum bulamıyorum lütfen desteklerinizi bekliyorum evde paketleme işlerine baktık instagramdan ama çok dolandırılan olduğu için çekindim biraz .
Hanileyim alırlar mı acabaÇağrı merkezi düşünebilirsiniz en azından maaşı sabit değişken değil sigortası var
Eşimde benle aynı iş yerinde çalışıyordu onada sıkıntı olmasın dedik sus payı olarak bir miktar para verdilerHamilesin diye çıkartmıştır, hakkınızı arasanız, tazminat falan olmaz mı?
Alabilirler kaç aylık hamilesinizHanileyim alırlar mı acaba
3 aylık hamileyimAlabilirler kaç aylık hamilesiniz