Evde iş

Ecem1628

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
775
590
30
Kızlar merhaba hamileyim işten çıktım anlaşmazlık yüzünden , kredi çektik ev için eşime destek olmak istiyorum evde iş yapmak istiyorum kaç gündür araştırıyorum bulamıyorum lütfen desteklerinizi bekliyorum evde paketleme işlerine baktık instagramdan ama çok dolandırılan olduğu için çekindim biraz .

Ben evde bileklik yapıyorum. Yaşadığınız şehrin haber sayfasına bakın bi ben ordan bulmuştum
Facebooka falan baktım ama bulamadım ilçede yaşıyorum acaba kargo ile göndermezler mi paketleme işi diye düşündüm çünkü kendi bölgemde baktım internete bulamadım

Facebooka falan baktım ama bulamadım ilçede yaşıyorum acaba kargo ile göndermezler mi paketleme işi diye düşündüm çünkü kendi bölgemde baktım internete bulamadım
Küçük yerde olmayabilir. Ama şu kargoyla gönderim olan işlere baktım bende bi ara. Onlar ilk etapta kaporta istiyorlar. Bana da pek güvenilir gelmedi açıkçası

yok bu işlere hiç girme, evden katalog üzerinden satış, pasta börek yapımı ya da bir site açıp tekstil ürün ( kadın bebek üzerine) iyi olabilir

yok bu işlere hiç girme, evden katalog üzerinden satış, pasta börek yapımı ya da bir site açıp tekstil ürün ( kadın bebek üzerine) iyi olabilir
Öyle el becerim yok maalesef yıllarca masa başı işte çalıştım. İnternette paketleme işi kafama yattı başa iş varmı bilmiyorum araştırdım bulamadım

Hamilesin diye çıkartmıştır, hakkınızı arasanız, tazminat falan olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…