S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 26 Nisan 2015 Konu Sahibi Sargoz #1 danteli biliyorum sadece satabilecegim bi mecra ve ya gösterişli modeller var mı yada baska yapabilecegim elişi önerileri Son düzenleme: 27 Nisan 2015
danteli biliyorum sadece satabilecegim bi mecra ve ya gösterişli modeller var mı yada baska yapabilecegim elişi önerileri
laylaynilay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 798 122 43 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #2 l emeklerinizi facebook ve instgram sayfalarında satabilirsiniz.
S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #3 laylaynilay .!.: l emeklerinizi facebook ve instgram sayfalarında satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... facebook ta arkads çevrem çok az ama bi denemek lazım sagolun
laylaynilay .!.: l emeklerinizi facebook ve instgram sayfalarında satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... facebook ta arkads çevrem çok az ama bi denemek lazım sagolun
laylaynilay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 798 122 43 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #4 bayan umutlu .!.: facebook ta arkads çevrem çok az ama bi denemek lazım sagolun Genişletmek için tıkla... çok fazla denk geliyor bana, ürünlerinize özel sayfa açın, kalabalık forum ve gruplarda da reklamınızı yapın, işiniz rast gitsin, kolay gelsin.
bayan umutlu .!.: facebook ta arkads çevrem çok az ama bi denemek lazım sagolun Genişletmek için tıkla... çok fazla denk geliyor bana, ürünlerinize özel sayfa açın, kalabalık forum ve gruplarda da reklamınızı yapın, işiniz rast gitsin, kolay gelsin.
S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #5 laylaynilay .!.: çok fazla denk geliyor bana, ürünlerinize özel sayfa açın, kalabalık forum ve gruplarda da reklamınızı yapın, işiniz rast gitsin, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... sagolun çok teşekkür edrim buraya bi konu açsam sıkıntı olur mu acaba
laylaynilay .!.: çok fazla denk geliyor bana, ürünlerinize özel sayfa açın, kalabalık forum ve gruplarda da reklamınızı yapın, işiniz rast gitsin, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... sagolun çok teşekkür edrim buraya bi konu açsam sıkıntı olur mu acaba
laylaynilay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 798 122 43 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #6 bayan umutlu .!.: sagolun çok teşekkür edrim buraya bi konu açsam sıkıntı olur mu acaba Genişletmek için tıkla... kadınlar klübünün el emeği ürünlerin satıldığı ayrı bir forumu var yanlış hatırlamıyorsam aslında oraya yazsanız çok daha iyi olur sanırım.
bayan umutlu .!.: sagolun çok teşekkür edrim buraya bi konu açsam sıkıntı olur mu acaba Genişletmek için tıkla... kadınlar klübünün el emeği ürünlerin satıldığı ayrı bir forumu var yanlış hatırlamıyorsam aslında oraya yazsanız çok daha iyi olur sanırım.
S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #7 laylaynilay .!.: kadınlar klübünün el emeği ürünlerin satıldığı ayrı bir forumu var yanlış hatırlamıyorsam aslında oraya yazsanız çok daha iyi olur sanırım. Genişletmek için tıkla... tamam sagolun en kısa zamanda bakacam
laylaynilay .!.: kadınlar klübünün el emeği ürünlerin satıldığı ayrı bir forumu var yanlış hatırlamıyorsam aslında oraya yazsanız çok daha iyi olur sanırım. Genişletmek için tıkla... tamam sagolun en kısa zamanda bakacam
Bensendetutuklukaldim saygıda kusur ettiysem vardır bir bildiğim! Kayıtlı Üye 27 Nisan 2015 4.227 7.321 4 Eylül 2015 Konu Sahibi Sargoz #8 eğer örgü biliyorsanız bebek yelekleri, bebek patikleri yapabilirsiniz. internette örgü ayraç modelleri de onlara das bakabilirsiniz. :)
eğer örgü biliyorsanız bebek yelekleri, bebek patikleri yapabilirsiniz. internette örgü ayraç modelleri de onlara das bakabilirsiniz. :)
S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 5 Eylül 2015 Konu Sahibi Sargoz #9 [QUOT"pinarzengin34, post: 42466563, member: 676309"]eğer örgü biliyorsanız bebek yelekleri, bebek patikleri yapabilirsiniz. internette örgü ayraç modelleri de onlara das bakabilirsiniz. :)[/QUOTE] Biliyorum sağolun :)
[QUOT"pinarzengin34, post: 42466563, member: 676309"]eğer örgü biliyorsanız bebek yelekleri, bebek patikleri yapabilirsiniz. internette örgü ayraç modelleri de onlara das bakabilirsiniz. :)[/QUOTE] Biliyorum sağolun :)
T Tuna Ayse Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2015 3 0 40 16 Eylül 2015 Konu Sahibi Sargoz #10 instagramdan satılabilir