• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş imkanı

cerenci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
132
13
28
38
arkadaşlar evde is yapmak istiyorum İstanbul esenlerde bilgisi olan var mi iki bebeğim var onlar uyuduklarinda yapabilecegim cocuklarimada uygun boncuk vs olmayan bir iş var mı bildiğiniz

Öyle evet bende umutsuzca belki bir umut diyerek yazdım para kazanmak ? Bütçeye katkı diyelim malesef

Öyle evet bende umutsuzca belki bir umut diyerek yazdım para kazanmak ? Bütçeye katkı diyelim malesef
Canım maksadım seni umutsuzluğa kaptırmak değil yanlış anlama lütfen :/
Elinden ne gibi işler geliyor? Ona göre yardımcı olurlar belki.

Tsk ederim boncuk dizme işi almıştım kızından korumak zor oldu ben her işi yaparimda cocuklarima zarar vermeyecek daha büyük parçalar olursa inş tercih ederim

Evde tutun sarabilirsin (bunun icin bir oda ya da kapali balkon ayirman lazım)

Kizlar bende ariyorum elimden her is gelir izmirdeyim taniyan bilen varsa paylasirsa sevinirim

bende 2 ay önce işten ayrıldığım için evde yapabileceğim bir iş bakıyordum bakmadığım araştırmadığım site kalmadı :KK12:en sonunda anket doldurarak ve reklam izleyerek ufakta olsa biraz kazanabileceğim siteler buldum çok birşey değil belki ama hiç yoktan iyidir birazcık ingilizce bilgisiyle kolayca anlaşılabilir :KK45: isteyenleri bu konuda yönlendirebilirim bildiklerimi aktarabilirim:KK54:

Son düzenleme:
Back
X