Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar evde is yapmak istiyorum İstanbul esenlerde bilgisi olan var mi iki bebeğim var onlar uyuduklarinda yapabilecegim cocuklarimada uygun boncuk vs olmayan bir iş var mı bildiğiniz
Evet az sonra evde nikah şekeri, kına süsü vs yapabilirsinciler gelir :))) özür dilerim ama bu işlerden gerçekten para kazanabilen varsa bir adım öne çıksın.
Tsk ederim boncuk dizme işi almıştım kızından korumak zor oldu ben her işi yaparimda cocuklarima zarar vermeyecek daha büyük parçalar olursa inş tercih ederim
bende 2 ay önce işten ayrıldığım için evde yapabileceğim bir iş bakıyordum bakmadığım araştırmadığım site kalmadı en sonunda anket doldurarak ve reklam izleyerek ufakta olsa biraz kazanabileceğim siteler buldum çok birşey değil belki ama hiç yoktan iyidir birazcık ingilizce bilgisiyle kolayca anlaşılabilir isteyenleri bu konuda yönlendirebilirim bildiklerimi aktarabilirim