Ankarada yaşıyorum ve evde iş yapmak istiyorum Lütfen bilgisi olan benide bilgilendirebilirmi çok ihtiyacım var yorum tavsiye ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Gözleme, poğaça gibi şeyler yaparak gidip okullarda satabilirsiniz. Elinizde salça, zeytinyağı gibi şeyler yaparak çalışan arkadaşlarınıza sattırabilirsiniz. Elinizde yaprak sararak çevredeki bir dükkanla anlaşıp satabilirsiniz.
Diğer işler hakkında bilgim olmadığından bu önerileri vereyim dedim :)
Merhaba canım ben de uzun süredir beş yaşında kızım olduğu için ve çok sıkıldığım için internetten evde yapılacak işleri araştırdım sonunda bana göre güzel zevkli kolay bir işe başladım duymuşsundur mutlaka satış ortaklığı gerçekten güvenilir ve bir numaralı ağ olduğunu söyleyebilirim. Diğer satış ortaklığı ağlarından en güzel farkı panel içinde size işi anlatması ve kolaylık sağlaması ayrıca aynı anda isterseniz başka bir şirketlede çalışmanıza sınır koymayan tek ağ.adresi veriyorum inceleyin isterseniz:) .... yardımcı olabildiysem ne mutlu
Merhaba canım adresi vermiştim ancak burada reklam olduğundan izin verilmiyormuş o yüzden silindi verdiğim adres amacım bir yandan sizin gibi arkadaşlara yardımcı olmaktı adresi veremiyorum üzgünüm
Merhaba canım adresi vermiştim ancak burada reklam olduğundan izin verilmiyormuş o yüzden silindi verdiğim adres amacım bir yandan sizin gibi arkadaşlara yardımcı olmaktı adresi veremiyorum üzgünüm