• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş arıyorum yardım!

eve iş veren (nikah şekeri,kalem montajı vs.) firmalara nasıl ulaşabilirim?

• evde iş

OY: 3 100,0%
  • evde iş

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

gulsongul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
6
0
1
45
Ankarada yaşıyorum ve evde iş yapmak istiyorum Lütfen bilgisi olan benide bilgilendirebilirmi çok ihtiyacım var yorum tavsiye ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Gözleme, poğaça gibi şeyler yaparak gidip okullarda satabilirsiniz. Elinizde salça, zeytinyağı gibi şeyler yaparak çalışan arkadaşlarınıza sattırabilirsiniz. Elinizde yaprak sararak çevredeki bir dükkanla anlaşıp satabilirsiniz.

Diğer işler hakkında bilgim olmadığından bu önerileri vereyim dedim :)

internet üzerinden takı aksesuar çanta gibi şeyler satabilirsiniz.. ankarada hem uygun hemde çeşit bol.. ben olsam yapardım sanırım..

suluhana gidip gerçi yangın çıktı şuan ne durumda bilmiyorum ama
boncuk vs şeyler alıp süs takı yapıp satabilirsiniz

Merhaba canım ben de uzun süredir beş yaşında kızım olduğu için ve çok sıkıldığım için internetten evde yapılacak işleri araştırdım sonunda bana göre güzel zevkli kolay bir işe başladım duymuşsundur mutlaka satış ortaklığı gerçekten güvenilir ve bir numaralı ağ olduğunu söyleyebilirim. Diğer satış ortaklığı ağlarından en güzel farkı panel içinde size işi anlatması ve kolaylık sağlaması ayrıca aynı anda isterseniz başka bir şirketlede çalışmanıza sınır koymayan tek ağ.adresi veriyorum inceleyin isterseniz:) .... yardımcı olabildiysem ne mutlu

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz ilgimi çekti ama adresi göremedim. Ayrıca ilgiliniz için teşekkür ederim :)

Öneriniz ilgimi çekti ama adresi göremedim. Ayrıca ilgiliniz için teşekkür ederim :)
Merhaba canım adresi vermiştim ancak burada reklam olduğundan izin verilmiyormuş o yüzden silindi verdiğim adres amacım bir yandan sizin gibi arkadaşlara yardımcı olmaktı adresi veremiyorum üzgünüm

Merhaba canım adresi vermiştim ancak burada reklam olduğundan izin verilmiyormuş o yüzden silindi verdiğim adres amacım bir yandan sizin gibi arkadaşlara yardımcı olmaktı adresi veremiyorum üzgünüm
ama size şöyle yardımcı olabilirim kendi websitemde size güzellikle ilgili her konuda yardımcı olabilirim ziyaretinizi bekliyorum iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Ankara'da evde boncuk işi, kalem montajı vs. Yapan yokmu yada eve bu tür işler veren kişi ve firma Bilgisi olan lütfen paylaşın benimle

Back