Evde iş arayan bayanlar!!!

hellokitty35

Canım yegenim...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
309
20
318
56
İzmir
Arkadaslar bir ilan gördüm ilgimi cekti belki faydası olur... paylasmak istedim:

Evde mandal işi yapacak ekipler arıyoruz. Mandal makinesi ekibi olan kişilere tarafımızdan ücretsiz olarak teslim edilecek olup her teslimatta kapıda mandallar teslim alınırken ödemesi peşin olarak elden yapılacaktır.

Evden mandal işi yapmak isteyen kişiler yorum bölümünden iletişim bilgilerini bırakırlarsa uygun bulunan kişilere geri dönüş yapılacaktır. İşini zamanında eksiksiz olarak teslim eden kişiler ile sürekli olarak çalışılacak olup işimiz sürekli olacaktır. Düzenli olarak çalışırsanız günde en 3 kg. kadar mandal yapabilirsiniz. Ürettiğiniz mandalın kg.’da 10 – 12 lira para kazanabilir ve aylık ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Lütfen sürekli olarak çalışmak isteyen ciddi kişiler iş başvurusunda bulunsun. İlk etapta evde mandal işi için sadece Ankara, İzmir ve İstanbul illerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. Gelen taleplere bağlı olarak Bursa ve Eskişehirde en az 5 kişi olan ekipler ile de iş görüşmesinde bulunulacaktır.

link adresi vermek sanırım burdan..isteyene link yollarım..yolladıgım kişiler isteyen diger arkadaslarada yollasınlar!!! kına paketleme işide varmıs ilginize!!!

Arkadaşlar bende ankarada sincan lalede oturuyorum istanbuldan yeni taşındım bu mandal işini yapmak istiyorum banada anlatırmısınız

hellokity mesaj yollayamıomuşum burdan yazmak zorundayım..yalanmış buralar hatta biri mailini açıkca vermiş ona mail attım geri hemen döndü

ARKADAŞLAR BU İŞ GERÇEK DEĞİLDİR. BENİM EŞİMDE BUNLARIN TUZAĞINA DÜŞTÜ. BENDE HESAPLARINI KIRDIM VE BU OTOMATİK MAİLİ YAZDIM.

DUA EDİNKİ SİZDEN ONCE FARK EDEN BİRİLERİ OLMUŞ.

dedi..yani fos kimse tel falan yazmasın..yinede teşekkürler ..insan ne anlarlar böle oynamaktan anlamam tatmin oluolar heralde

ümraniye atakentte oturan yakınım için mandal montajı ve kına paketleme işine acil ihtiyacımız var /email]esine link atarsanızyada0 telfdanarayabilirsiniz çokçok acil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…