• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iki kisiyiz ve derin dondurucu alsam mi? diye dusunuyorum!!

royem

kavgamin-cicegi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
2.033
2.223
448
- Yurtdışı
Evet arkadaslar,fikirlerinize ihtiyacim var..benim buzdolabinin buzluk bolumu kucuk,simdiye kadar hep hazir donmus gidalar alip atiyordum,o yuzden pek sorun olmuyordu,bittikce aliniyordu sonucta.bu sene kis icin biseyler yapmaya karar verdim,ve calistigim icin cogu seyide pratik olmasi acisindan hazirlamayi dusunuyorum.BUgun bir kac bisey yaptim ve dolap hemen doldu,diger yapmak istediklerime sira bile gelmedi.

isin ozu...buna ragmen kararsizim..siz ne dersiniz...eksta bir derin dondurucu almak mantikli midir??

canım bende 2 kişiyim henüz 2 yıllık evliyim ve lojmanda oturuyorum mutfağım çok geniş olmadığı için mecbur buzluğumla idare ediyorum çok küçük olmadığı için işimi görüyor ancak tayinimiz çıkar çıkmaz derin dondurucu almayı düşünüyorum inşallah ancak böyle sandık gibi olanlardan değide buzdolabı gibi olanlardan yani çekmecelilerden çocuk falan olduktan sonra çok gerekli bence herşeyi mevsiminde organik olarak alıyorum dolduruyorum dolaba bence kesinlikle alınmalı ..

canım bende 2 kişiyim henüz 2 yıllık evliyim ve lojmanda oturuyorum mutfağım çok geniş olmadığı için mecbur buzluğumla idare ediyorum çok küçük olmadığı için işimi görüyor ancak tayinimiz çıkar çıkmaz derin dondurucu almayı düşünüyorum inşallah ancak böyle sandık gibi olanlardan değide buzdolabı gibi olanlardan yani çekmecelilerden çocuk falan olduktan sonra çok gerekli bence herşeyi mevsiminde organik olarak alıyorum dolduruyorum dolaba bence kesinlikle alınmalı ..

evet bende dolap gibi olanlardan dusunuyorum...tabi simdi oyle cok dolu dolu olmasada ilerisi icin iyi olacaktir.birazdaha dusunmem lazim galiba...tesekkurler cevabin icin:71:

bizde iki kisiyiz derin dondurucuda aldik buzdolabi seklinde gercekten lazim birsey bence...

Back
X