Merhaba hanımlar. Buz lazer epilasyon için para dökmüş dahası cihaz görsün diye tüylerini jiletle kıl haline getirmiş biri olarak iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim. daha önce yurt dışında 1 seans koltuk altıma yaptırmış ve o zaman bile farkını görmüştüm ama taşındığım için bir daha gidememiştim. Şimdi İstanbulda yapan yerler araştırırken, aynı dertten muzdarip bir arkadaşım neden cihazı biz alıp yapmıyoruz dedi. bana çok mantıklı geldi o zamandan beri eğitim videolarını izliyorum araştırıyoru. görünmeyen bölgeler olduğu için problem yaşayacagımızı düşünmüyorum. 6gün çalışan ben randevu ayarlama konusunda çok problem yaşıyorum ama yeni evliyim lazer mağduru olarak biran önce bu konuyu çözmek istiyorum. acı konusunda bir sıkıntımız yok açıkcası vereceğimiz parayı birleştirip iyi bir cihaz alıp ilerde de kullanırız olur da çıkarsa vs diye. araştırmalarım sonucu Apilus markasının alınabilir iyi bir cihaz olduğuna kanaat getirdim ama daha şuan iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlarımdan hangi cihaz kullandıklarını öğrenebilirsem çok mutlu olurum