• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde idrar testi ne zaman yapılmalı ?

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
Merhabalar
reglim 3 gün gecti akıntımda değişiklikler var ve sol kasığımda hafif sancı miğdem de cok fazla yemiş gibiyim ani harakette bi duraksama oluyor ama baş dönmesi gibi bişey yok ne zaman idrar testi yapmam gerekıyor ??

Merhabalar
reglim 3 gün gecti akıntımda değişiklikler var ve sol kasığımda hafif sancı miğdem de cok fazla yemiş gibiyim ani harakette bi duraksama oluyor ama baş dönmesi gibi bişey yok ne zaman idrar testi yapmam gerekıyor ??
Bence hemen kan vermelisin gebelık olabılır ama su an idrarda yapsan ıkıncı cogu eger gebelık varsa silik bile cıkabılır elinde test varsa bence simdi yap

3 gün geçmiş, yapabilirsiniz. varsa mutlaka çıkacaktır. ki adete 2-3 gün kala bile çıkıyor. en azından benim 2gün önce çıkmıştı.

Bende 3 haziranda regl oldum
Bugün olmam gerekti yarın yapsam cikar mi görüşüm cok ağrıyor regl olcam zamanda agrirdi ama.

Merhabalar
idrar testi yap varsa hemen çıkar

Meraba kızlar benim adetim 5 gün geçti normalde 29 güne bir düzenli adet olurum test yaptım evde ama bisey çıkmamıştı bende öle koymustum atmamistim testi
20190731_221735.jpg
aksam baktığında 2 çizgi oluşmuş hamile olabilrimiyim acaba

Meraba kızlar benim adetim 5 gün geçti normalde 29 güne bir düzenli adet olurum test yaptım evde ama bisey çıkmamıştı bende öle koymustum atmamistim testi Eki Görüntüle 2294381 aksam baktığında 2 çizgi oluşmuş hamile olabilrimiyim acaba
Bu albi markası beni çok kandırdı. Yarın ilk idrarla başka bir marka ile deneyin yada direk kan verin

Back