Evde hazirladigim pratik agda

Ayla7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
114
0
26
Ankara
SELAM KIZLAR. Bu konu acilmismi onceden bilmiyorum ama yazmak istedim gene de,belki deneyenler olur. ben hayatimda hic agda yapmadim ve coook korkardim.
bigun internetde arasdirarken evde agda hazirlamak icin malzemelr gordum ve bi deneyeyim dedim. Denedim ve cok hosuma gitdi. bacaklarima uyguladim arkadaslar. Ve artik 1 haftadir tik yok. Oysa benim jiletden dolayi baya siyah ve kalin tuylerim var ic bacaklarimda ve maksimum 2 gune pitlar cikar kasinir,kizarir. Simdi 1 haftadir cok rahatim. agda sonrasi talk pudrasi uyguladim,ilk defa yapdigim icin limon surmedim kizariklik yapar diye ama INSAALLAH sonra yapinca uyguliycam.

Malzemeler bunlar--- 2 bardak toz seker,ceyrek fincan taze sikilmis limon suyu ve ceyrek fincan su. hepsini bir tencerede karistirip sekeri eritiyonuz ve rengi kahve rengi olunca ocaktan alin,soyudun ve uygulayin. siz bunu uyguladinizmi kizlar?

canım küçükken annemler yapardı..ne gerek var ona hazır kartuş ısıtıcı al sir ağda ısınsın sür yapıştır bezi gitsin..çok rahat hem sir ağda daha iyi..o şekerle yapılan kökleri besliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…