• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Hamilelik Testi

rinrain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
2
0
1
20
Merhaba Arkadaşlar bunu kendim deneyip yararlı bulduğum için paylaşacağım. Hamile olduğumdan şüpheleniyordum ve evde macunla hamilelik testi yaptım. Fark var mı gerçekten doğru mudur diye anlayabilmek için şu an hamile olan kız kardeşimle denedim ve benim yaptığım testte fazla köpürme olmaz iken kardeşimin yaptığında fazlaca köpürme oldu görsellere bakarak farklı anlayabilirsiniz.
IMG_2808.jpeg
IMG_2809.jpeg

Merhaba Arkadaşlar bunu kendim deneyip yararlı bulduğum için paylaşacağım. Hamile olduğumdan şüpheleniyordum ve evde macunla hamilelik testi yaptım. Fark var mı gerçekten doğru mudur diye anlayabilmek için şu an hamile olan kız kardeşimle denedim ve benim yaptığım testte fazla köpürme olmaz iken kardeşimin yaptığında fazlaca köpürme oldu görsellere bakarak farklı anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3536690 Eki Görüntüle 3536691
Yani ben de negatif kardeşimde pozitif çıktı macun&idrar testinde yarında yinede hamilelik testi alıp eczaneden bir de öyle kesin olarak deneyip tekrar yazacağım buraya.

Back