• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde geçmeyen vakit :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor :(

Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler :(
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?

Pilates oluyor evet arkadasım yapıyordu :) aama bana göre değil onu denedim sıktı beni :KK66:
Sguat arada yapıyorum canım aslında çok işe yarıyor

Tabi yarar... bide gaza gelirsin. Squat challenge var mesela...
Veya su sişelerinle kol cakisirsin. Ohhh yaza mis gibi manken gibi girersin... bundan iyisi olamaz galiba

Bana da gün yetmiyor. Hamilelikten dolayı izindeyim. Evde vakit geçiremem diye düşünüyordum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kurslara katılsanız oyalanirsınız bence değişiklik olabilir.

Değişik yemekler deneyebilirsin. Bi mantı yapsan akşam olur zaten :) Bu gibi şeyler hemde oyalar.

Çalısmanıza daha varmış o sure içinde vakit geçirmek için halk eğitimlerin kursları falan oluyor oralara gidebilirsiniz .

Valla çoğu çalışan kadının hayalini yaşıyorsunuz :)

Artı olarak kurs araştırıp mesleki yada hobi için uygun bir kursa gidebilirsiniz biraz daha dolar vaktiniz.

Bana da gün yetmiyor. Hamilelikten dolayı izindeyim. Evde vakit geçiremem diye düşünüyordum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kurslara katılsanız oyalanirsınız bence değişiklik olabilir.
Buaralar gündüzler kısaldı gün çabuk bitiyo ama benim derdim hergünüm aynı yani evde farklı seyler yapmak varken hep aynı seyleri yapıyorum sanki :)
Siz neler yapıyosunuz evde?

Back
X