Evde Gebelik sonlandırma

melissasener

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
2
0
35
kızlar , evde kendi yöntemleriyle gebeliğini sonlandıranlar var mı ?
Forum sitelerinde okuduğum kadarıyla gripin,asprin,soğan kürü gibi yöntemler ilk 10 hafta içinde uygulandığı takdirde gebelik sıkıntısız bir şekilde sonlanıyormuş .
Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim

ebe gümeci yaprağı bağlarlarmış eskiden, deneyin isterseniz acısızi ağrısız olur.
bidahakine de korunmayı falan deneyin.!
yada için gripin vs, düşerse düşer düşmezse belki hasta doğar ömrünüzün sonuna kadar uğraşırsınız!
ay ne diyorum ben sinirlerim zıpladı!

arkadaşlar öncelikle şuna açıklık getireyim hamile değilim (fakat daha önce kürtaj yaşamış biriyim) zor durumdaki bir bayan için bu başlığı açtım .
kimse kimsenin yaşadıklarını kınamamalı bence . hayatta her şey bizler için , ve eminim bu forum sitesinde her konuda deneyimi olan bir ton insan var . bu kınama huyunuzu bırakın artık .
ssaygı gösterenlere teşekkür ederim

Basinizdan gecmis gitmis hala niye madurlari dusunuyorsunuz anlam veremedim.boyle bir konu kimsenin yararina olmaz.burda soylenecek en ufak birsey insan hayatina mal olabilir.kaldiki ufacik bebeginde canina yazik.boyle konular kapatilmiyormu acaba

Sitemizi 15 yaş ve üzeri, ama üye statüsünde ama ziyaretçi konumunda pekçok insan takip etmektedir.

Gebeliği evde sonlandırma sonu Ölüme varabilecek ciddi riskler taşımaktadır.
Bahsi geçen ilaçlar herkesin kullandığı masum gibi görünen ilaçlar olsa da kalpte ritm bozukluğu, kan basıncı ve kan şekerinin düşmesi, pıhtılaşmayı engelleme, ki düşüklerde risktir, reye sendromu, dudak, burun ve dilde şişme vb yan etkileri vardır.

Insan sağlığını direkt tehdit edebilecek yorum ve tavsiyelerde bulunmamanızı rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…