evde fit olmak...

duyguyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
187
2
kızlar evde spor yapanlar varmı yapıosanız neler yapıosunuz bızle paylaşırmısınız..ben spor salonuna gıdıyodum artık bıraktım evde yapanalrdan fıkır almak ıstıyorum...

Ben birkaç sene önce evde hergün koşu bandında 1 saat yürüyordum.
Netten egzersiz de yapmıştım o dönem.2 ay gibi bir sürede çok güzel kilo vermiştim.

Geçen sene de evde callanetics egzersizleri yapıyordum.Verilen kilodan sonra sıkılaşmaya
uğraştım ama olmadı.Sonra sıkıcı geldi ve bıraktım.

Bu senede iki üç gündür eliptik bisiklet sürüyorum.
Birkaç kilo fazlalıgımı vermeye uğraşıyorum.
Bakalım devamını getirebilirim inşallah.:))

jillian michaels yada bodyrock videoları tavsiye ederim. ben jillian yapıyorum şuan

hem evde hem koşu parkurlarında parklarda spor yapıyorum hiç salonlara gitmedim uzun yıllardır böyle devam ediyorum çokta memnunum en başta kendimi tek bir şeyle sıkmıyorum önce dışarı çıkıp yürüyorum arar ara koşarak tabi ısınınca fitness aletlerini kullanıyorum ama tabiki süreyle yani vakit harcıyorum oyun oynar gibi değil akşamda evde kronometreyi açıyorum ve belli başlı hareketlerim var onlarla 1 saat kadar çalışıyorum artık vücur istiyor zaten duşa da girince yeniden doğmuş gibi oluyor insan

bende evde yapıyorum sporumu bir kondisyon bisikletim var yarım saat ona biniyorum blogilates diye bir youtube kullanıcısı var onun videolarını yapıyorum gerçekten çok işe yarıyor blogilates'i tavsiye ederim :)

bende jullian micheals videolarını indirdim onlarla çalışıyorum gerçekten çok faydalı , tüm vucudu özellikle bel bölgesini çok iyi çalıştırıyor

Evde belli bir sure sonra motivasyon tukeniyor, mutlaka gun isigi gormek lazim, kapali ortamlarda sporun surduruleblir olmamasini nedeni bu, diyetle zorlayinca depresyon bile gelisebilir.

kızlar evde spor yapanlar varmı yapıosanız neler yapıosunuz bızle paylaşırmısınız..ben spor salonuna gıdıyodum artık bıraktım evde yapanalrdan fıkır almak ıstıyorum...

Youtubetan pilates videosu indirip yapıyorum ben canım.. hamileliğim için de hamilelik pilatesleri buldum.. kesinlikle tavsiye ederim!

ben evde leslie sensone la yürüyorum sıkılmadan yaptıgım tek spor diyebilirm, genelde 2mil olanı yapıyorum bazende 3 mil
bunun yanında bikaç gündür pilatese de merak saldım biraz zor ama deneyecem belki alışırsam zor gelmez devam ederim
şimdilik mary winsor pilates yapıyorum günde 20 dk

arkadaşlar ben basen eritmek için ip atlamak
istiyorum sizce etkisini kaç güne kadar alabilirim
günde 250 tane atlıyabiliyorum şimdilik 2 gün
oldu başlayalı.
bir de bende bir alet var aıdı ne bilmiyorum yerinde
merdiven çıkıyosun gibi bişiy hareketli step tarzı
anlatabildim mi bilmiyorm ama onunla 40 dk egzersiz
yapsam bacaklarım incelir mi yoksa kas mı yaparım sizce?

Bir de bacaklarımı uzatmak istyorum biraz 19 yaşındayım
sizce bi faydasını görür myüm?ya da bildiğiniz başka bi egzersiz
var mıdır bunu sağlamam için.nolur bi çare bulun bana :))

Ben hergün 30 dk evde egzersiz yapıyorum
100 mekik,60 bel çevirme,100 bisiklet çevirme hareketi,20 bacak kaldırma,100 ip atlama,20 bel esnetme,20 kalça kaldırma(yerde yatarak),20 hayali sandalye,20 öne adım atma...
Hala bir kilo bile verebilmiş değilim ama en azından sıkılaşsam o bile yeter..bacaklarım bıngıl bıngıl ...

Evde fit olmak mümkün ve sadece evle sinirli kalmak zorunda da degil. Disarida yapilacak yürüyüs, kosu, yüzme, bisiklete binme ve evde yapilacak fitness ile birlesince insan ömür boyu ekstra paralar harcamadan saglikli ve fit kalabilir. Tek sarti insanin kendi kendini motive edebilmesi. Bir kez alistiktan sonra birakamiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…