• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri evde fake rasta :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
ewt kızlar evde kendi kendimize rasta yapmak çok kolay :sm_cool:

önce saçımızı ince ince parçalara ayırıyoruz, sonra sağdan sola yada soldan sağa farketmez parmağımızın etrafına saçı dolar gibi doluyoruz kaydirigubbakcemile (tam anlatamamdım ama anladınız inş :utangac: )

sonrada düzleştiriciyle üstünden geçiyoruz böylece kalıcı oluyor bide köpükle üstünden geçyiğimizde 2 gün idare edr :dance: :dance: :dance:

inş kendimi ifade edebilmişimdir deneyenlerin yorumlarını bekliyorum isteyenlere fotoda koyabilirim a.s.

ayy ben bunu çok istiyorum.. Hiç denemedim ama bu gün denicem..
Köpükle üstünden geçiyoruz demişsin canım düzleştiriciyle üzerinden geçtikten sonra mı köpügü normal mi sürüyoruz ? biraz daha ayrıntılı anlatırmısın...

ewt cnm düzleştiriciyle geçtikten sonra köpüğü avucuna sık saçına yukardan aşağı doğru sür :1rolleyes:

resim olsa koyucamda cnm yokki :çok üzgünüm:

ewt cnm saçlarını ince tutamlar halinde ayır parmaklarınla saçını dola düzleştiriciyle geçtikten sonra köpüğü avucuna sık saçına yukardan aşağı doğru sür :1rolleyes:

resim olsa koyucamda cnm yokki :(

inş güzel olur yaptııkdan sonra yazz olurmu:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa yaptım kızLAr ama bunaLıma girdim.. saçLarım yapıştı kafamaa :( okdrda ince degildir yani hacimLidirde saçım ama bi tarafı oLdu bi tarafı yapıştı.. uzun yıLLat yandan kuLLandım saçımı şimdi ortadan kuLLanıyorumsa tarafta kaLanLar azaLmışmı nee :( sinir oLdum..

ayh canm ya bu rasta yüzündenmi oldu senağlama açılınca güzel oluo aslında bi yanlışlıkmı var acaba :çok üzgünüm: yıkayınca geçmedimi sonuçta kalıcı bişe değilki :teselli:

Yok cnm yanLış anLadın.. Dedigin gibi rastayı yaptım.. Bi tarafı hoş oLdu ama bi tarafı yapıştı.. Yani o zaman farkettim azaLmış oLdugunun.. Yoksa tarakLa tarayınca hemen açıLdı o yönden hiç sorun yok ama gaLiba saçım sanıgım kadar çok degiLmiş.. senağlama

ayhh kıyamam :çok üzgünüm: :teselli: :teselli: :teselli: yandan kullanmaya dewam et o zaman

Back