Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Remington sinirsiz atissiz epilasyon aleti çıkarmış kesin çözüm mü gerçekten bide lumea Nin sinirli atışlisi varmış hangisi daha iyi acaba,,, kullananlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ?
ben philips lumea kullandım çene bölgem için bu tabanca gbi olan değil de eskı epilasyon aletı goruntusunde olanlardan cok menun kaldım 600 tl ye almıstım ıkı yıl evvel
ben philips lumea kullandım çene bölgem için bu tabanca gbi olan değil de eskı epilasyon aletı goruntusunde olanlardan cok menun kaldım 600 tl ye almıstım ıkı yıl evvel