Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
Arkadaslar gul suyu zaten ekonomik bir urun diger tonik vs gibi hazir urunlere gore.Bende zaten yuzume tonik olarak once otaci nin gulsuyunu kullaniyordum.Simdi ise liseden bir arkadasimin tavsiyesiyle gul suyumu kendim yapip dahada ucuza getiriyorum :)
Tarif soyle: aktardan alacaginiz kuru gul yapraklarini cam bir siseye koydugunuz saf sunun icine koyun (tabi iyice yikayarak)Sonra agzini kapatip 2 gun acmadan buz dolabinda bekletin.2 gunun sonunca agzini acip kullanabilirsiniz :) Tabiki bol gul yapragi atmak gerekiyor yogun konsantrasyonlu bir gul suyu icin :)
1 çiçek 1 de böceğim
Kayıtlı Üye
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
aaaa çok güzel bende kurutulmuş gül vardı işe yaramıyor diye bir ara atmayı bile düşünmüştüm bak ne güzel değerlendirilebilr çok teşk canım hemn deneyeceğim..
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
bikere yapım dediim gülleri şişe içine doldurdum bikaç gün beklettim dışarda iğren bişi oldu güller küflendi su içinde bidahakine buz dolabında deniycemmm
HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
evde gülsuyu var ne zamandır sürecem unutuyorum ya.Ama çok işe yradığını biliyorum daha önce kullanmıştım.Kızlar zaten ucuz bişey bi şişe epey gidiyor walla uğraşamam ben böle yapmakla p
Ama yapanlara da sözüm yok yani yanlış anlamayın
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
Arkadaslar gul suyu zaten ekonomik bir urun diger tonik vs gibi hazir urunlere gore.Bende zaten yuzume tonik olarak once otaci nin gulsuyunu kullaniyordum.Simdi ise liseden bir arkadasimin tavsiyesiyle gul suyumu kendim yapip dahada ucuza getiriyorum :)
Tarif soyle: aktardan alacaginiz kuru gul yapraklarini cam bir siseye koydugunuz saf sunun icine koyun (tabi iyice yikayarak)Sonra agzini kapatip 2 gun acmadan buz dolabinda bekletin.2 gunun sonunca agzini acip kullanabilirsiniz :) Tabiki bol gul yapragi atmak gerekiyor yogun konsantrasyonlu bir gul suyu icin :)
cnm saf su derken cnm hazır sumu yoksaCADIARZU
-
-
Konu Sahibi
selmaizmirli
-
ben evde yapmayı daha uygun buluyorum, çünkü dışarıdan aldıklarımın içerisinde ne var bilmiyorum. belki de normal su içerisine sadece gül esansı koymuşlar, gül suyu diye normal su sürüyorum, bilmiyorum ki. güvenemiyorum ben. özellikle mesleğim icabı tıbbi aromatik bitkiler üretimi/işlemesi yapan kişilerle iç içe olduğum için aklımda hep şüphe kalıyor. şu an kullandığımı da Isparta'dan getirtiyorum.
ama saf su olayını çözemedim. demek istediğin şişe su mu ?