Evde ek iş arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ece yldzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
25
10
3
32
Kirada oturuyorum evde ek iş arıyorum eve is veren firmalar var internetten ama geri dönüş yapılmıyor yada çoğu katalog işi benim çevrem olmadığı için katalog işini yapamıyorum eve is veren firmalar yada evde ek iş yapanlar bana yardımcı olur musunuz?

ben de Ümraniye için evde ek iş arıyorum. Paketleme, katlama, süsleme, kına, sabun, herhangi bir ürün olabilir. Geri dönüş bekliyorum.

Katalogculugu küçümsemeyin katalogu olmayan firma var mı ki? Biz gayet güzel kazanıyoruz çevremiz herkes kadar var artık internet var sosyal medyalar var başarmak o kadar da zor değil :)

Öyle firma falan zor iş. Bence en iyisi yaptıklarınızı internet aracılığılya satmak. ancak bu kolay bir iş değildir. Kargosu şusu busu hepsini ayarlamanız lazım. Instagram büyümek için en iyi mecra bence. Yaptıklarınızın resmini çekip yükleyebilirsiniz.

Bende evde yardımcı bayan arıyorum haftaiçi 5 gün çalışacak sabah 8 akşam 5 çekmeköyde oturan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…