Evde durmaktan çok bunaldım..

Bir hobi edin. Zamanın boş geçmez.
Kitap oku. En son çıkanlardan.
Yazı yaz. Günlük tut. (hem için rahatlar,
saklamak zorunda da değilsin,
sıkıntılarını yaz sonra istersen yırt at.)
İyi gelir diye düşünüyorum.

kursa gıdıyorum ama yetmıyo saatiaz.kitap okurum arada yazıda yazarm sıkıldıkca pcye iyi geliyo ama bi süreliğine..

Ben de 7 aydır evdeyim atama bekliyorum yapılmıyor Delirmemek için sınırlarımı zorluyorum.
Yiğenim olsa keşke benim de bakacağım en azından vakit geçer.Bizim evde hiçbir şey yok.Kitap,internet,uyku,kitap,internet,uyku diye gidiyor
Allah daimi iş nasip etsin.

amin inşALLAHH.. ama yeğende kulağa hoş gelıyor da sureklı olunca bunalıyo ınsan..

Benim de derdim aynı çok daralıyorum tüm gün evdeyim,3yıl olcak doğru dürüst bi iş bulamadım,atanan, çalişanlara imrenmekten çok yoruldum:-(geçici bi iş bulayım dedim onuda yapamadım bi türlü..beklemek ve çaresiz olmak çok zor,inş hayırlı kapılar açılır bize de,tek çare zaman geçirecek bişeyler bulmak:-(umarım hakkımızda hayırlısı olur umudunu kaybetme

evde olan çalışmak istiyor, çalışan da evde olmak.. Kışın sıcak isteyip yaz sıcağında soğuk istemek gibi. biz insanlar biraz tuhafız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…