- 4 Ağustos 2013
- 314
- 50
-
- Konu Sahibi adelebeyin
insan yeğeninden bunalır mı ayololsa da sevsek
yeni mezznum iş bulamadım. sevgılım varda uzakta maalesef.Canım sen gel benim yerime çalış ben bakayım yeğene
Şaka bir yana mesleğin ne ?
İş bulamıyormusun yoksa bulupta beğenmiyormusun?
Yaşın kaç sevgilin-arkadaşların yokmu
yeni mezznum iş bulamadım. sevgılım varda uzakta maalesef.
Anladım canım geçiçi işlere bakabilirsin mesela en azından tecrübe olur.
Ben evde olsam bol bol kitap okurdum
İşsizlik çok sinir bozucu bi durum özellikle üniversite okuyup işsiz kalmak. Ama kısmetiniz bir yerlerde bekliyordur sizi. Kpss falan çalışabilirsiniz bunalmak yerine. Sakin olmaya iyi düşünmeye çalışın. Ben de aynı dertleri çektim. Düşünüp didikledikçe sinirlerim harap oldu her gün ağlıyordum. Ama uyju problemim sağlık problemlerim başlayınca saçıma da beyazlar üşüşünce anladım kendimi üzdüğüme değmez hiçbirşey.
Önce sakinleş kendine bi huzur ver sonra da çözüm ara bu durumdan ne şekilde çıkabilirsin ona yoğunlaş.
kitap okuyorum zaten vakıt buldukca internette falanda takılıyorm ama yınede bunalıyorum
küçük değil ama parka götürmek bile işkence. heryerde var cvim ama olmaynca olmuyo neredeyse 1 yıl olacak evdeyım..Ne zamandır evdesin?
Sıradan bir işi bulmak bile en az 1 ay sürüyor.
Bütün kariyer sitelerine cv bırak, iş ilanlarını takip et.
Kız arkadaşlarınla çık dışarı gez toz.
Yaz geliyor bak yeğenini parka götür çok küçük değilse.
küçük değil ama parka götürmek bile işkence. heryerde var cvim ama olmaynca olmuyo neredeyse 1 yıl olacak evdeyım..
Mesleğinizi merak ettim açıkcası.
Geçiçi işlere bakmayı düşünmüyor musun en azından kendi ihtiyaçlarını karşılarsın.
Anlıyorum ben de aynı durumdayım sizle. 1 sene oldu ama iş yok hala. Bi de millet araya birilerini koyarak hep iş buldu bende de o yok iyice sinir oluyordum gördükçe. Ama artık kafama takmıyorum ne işi ne de etrafımda beni huzursuz edenleri. Nasıl olsa on yıl evde oturacak değilsin. İş bulana kadar geçen süreni iyi değerlendirmeye çalış. Kariyer sitelerine cv bırak. Kitap oku kendini geliştir. Ne bileyim kilo sorunun varsa diyet falan yap ben öyle yapıyorum. Hem oyalanıyorum hem de zamanı gelene kadar kendime çeki düzen vereyim çalışmaya başlayınca şıkır şıkır giyinirim diye diyet yapıyorum. Bol bol kitap okuyorum film izliyorum kendime yatırım yapıyorum yani bu boş zamanımda. Zaten bi işe başlayınca kimbilir ne zaman boş zaman bulabilcez böyle kafa dinlemek için.belki evde huzurlu olsam işsizlik bu kdar sıkıntı olmazdı ama kafam rahat değil hepsi birleşincede çığ olup büyüyo en ufak sıkıntı gözümde..
iibf mezunuyum yani bi tecrubem yok hıc o yuzden bulamadm zaten. iş fırsatları oluyo ama guzel bi işe girmek istiyorum pişman olmak istemiyorum sonradan da. bu ay girerm şu ay olur derken mayısa geldkk..
Anlıyorum ben de aynı durumdayım sizle. 1 sene oldu ama iş yok hala. Bi de millet araya birilerini koyarak hep iş buldu bende de o yok iyice sinir oluyordum gördükçe. Ama artık kafama takmıyorum ne işi ne de etrafımda beni huzursuz edenleri. Nasıl olsa on yıl evde oturacak değilsin. İş bulana kadar geçen süreni iyi değerlendirmeye çalış. Kariyer sitelerine cv bırak. Kitap oku kendini geliştir. Ne bileyim kilo sorunun varsa diyet falan yap ben öyle yapıyorum. Hem oyalanıyorum hem de zamanı gelene kadar kendime çeki düzen vereyim çalışmaya başlayınca şıkır şıkır giyinirim diye diyet yapıyorum. Bol bol kitap okuyorum film izliyorum kendime yatırım yapıyorum yani bu boş zamanımda. Zaten bi işe başlayınca kimbilir ne zaman boş zaman bulabilcez böyle kafa dinlemek için.
amin inşALLAH..Anladım, bir yerden başlamak gerek ama.
Hakkkınızda hayırlısı.
yüzlerce başvuru var ama hep istemediğim işlerden aranıyorum umarım ddıgınız gbi olur..dışarı çık dolaş :) kendini sıkma canım :) her gün iş ilanlarına bak mutlaka bir iş bulursun :)
kpssye çalışsanız.. evde sıkılmaktan iyidir hiç olmazsa boşa geçen vaktinzi bir amaca uygun kullanmış olursunuzevde durmaktan o kadar bunaldım ki anlatamam.. annem ufak yeğenime bakıyor ama nerdeyse ben bakıyorum.
bir yandan işsizlik bir yandan yeğen bunaltıyo insanı. tıkılıp kaldım aşırı bunaldım ağlıyorum zaten sürekli sinirliyim sanki hiç iş bulamayacakta böyle gitcekmiş gibi.. bir yandan başka dertlerde var hepsi birleşince doluyorum doluyorum bide evde olunca hersey 2-3 kat kötü gelmeye başlıyo insana.. annemde çok üstüme geliyo çok daraltıyo beni çok sinirlendiriyo.. off offf yazıp içimi dökmek istedimm sadece..
alıntılamadan cvplarsanız sevınırım..