Maske Tarifleri Evde dudak peelingi yapımı. Denenmiştir.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

MelisPink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
30
4
Ne zamandır evde yapabileceğim basit çok fazla zaman almayan dudak peelingi araştırıyordum ve buldum. Sonuçtan memnun kaldığım için sizinle de paylaşmak istedim.
Neyse çok konuştum anlatıyorum :)) İlk önce bir çay tabağının içine esmer şekeri koyuyoruz bir tatlı kaşığı bal ve zeytinyağını döküp karıştırıyoruz. Ve dudaklarımıza çok bastırmadan peeling yapıyoruz. En son duruladıktan sonra lip balm sürebilirsiniz. Ben bugün denedim sonuçtan memnunum. Benim dudaklarımda çok fazla kabuklanma oluyor özellikle kış aylarında. Bu peelingle biraz azaldı diyebilirim.

ALINTIDIR.

ben de yapıyorum bunu içine vazelin de katmıştım ben güzel oluyo üstüne de krem olarak bepanthol öneririm :)

bende uyguluyorum bu yöntemi hatta kalanlada burnuma pelleng yapıyorum yumusacık yapıyo cildi

X