pırasa taze fasulye ıspanak vb atıyoprum zaten ancak sorunum şu ki bizim çok ama çok yoğun bir iş hayatımız var eşimle, eşim çoğunlukla evde yemek yemiyor zaten. ya da geç saat (12 1 gibi) gelip açım diyor. ne yemek oluyor hemen hazırlayabileceğim ne malzeme ne de onu yiyecek ekmek. durum böyle olunca dondurulmuş gıdalar, tonbalığı, ya da konserveler ile geçiştirmek zorunda kalıyoruz. yemek yapmak dert değil aksine çok ama çok severim. ama dediğim gibi işten geliyorum örneğin yemek hazırlıyorum tam eşimin işten geleceği saat ekmek al gelirken diye arıyorum ben bu gece çıkamıyorum sanırım diyor( sinema sektöründe çalışıyor. ne zaman çıkacağı hiç ama hiç belli olmuyor.) sofram kurulu kalıyorum öyle, onu takip eden diğer günlerde de gelmiyor aynı yemeği 3 4 akşam yiyorum ya da ekmeğim olmuyor bende yemiyorum felan, bi de tencere yemeği yemiyor ne yazıkki. hep fırın yemekleri vs. pişirme olayının önceden yapıldığı sadece ısıtarak tüketebileceğim çözümler arıyorum kendime bu yüzden.
durumum cidden zor inanın yaşamayan bilemez, kaç kez hazır sofram öylece kalıverdi, marketten bir heves alınmış sebze meyveler tadına bakamadan çöpe gitti, artık almıyorum bekar evi gibi bir haldeyiz açıkçası.