allah korumuş büyük geçmiş olsun. bizde öyle bir tehlike yaşamıştık. ben mutfağı temizleyip eşimle dışarı çıktık bayağı bi dolaştık eve döndüğümüzde yaptığımız ilk iş daire kapısı açar açmaz holün ışığını açmak olur yine aynı şekilde kapıyı açtık ışığı açıcaz açtık baktık elektrikler kesik eve bir girdik kokudan anladık zaten bi baktım mutfağa ocağın düğmelerinden biri açık kalmış herhalde temizlerken elim çarptı. elektrikler kesik olmasa bizde patlayacaktık .
Canım çok geçmiş olsun...
Size süpürgeyle yeri süpürün denmesi doğru ama,bu mutfağınızda LPG (yani tüp) kullanıyorsanız geçerlidir;çünkü LPG havadan daha ağır bir gaz karışımıdır,dolayısıyla yere doğru çöker...
Doğalgaz ise,LPG nin tam tersine,havadan hafiftir,bulunduğunuz mekanın üst kısmında birikme yapar...
Çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle bir durum Allah'ım bi daha yaşatmasın böyle birşey :Saruboceq:
ay bende çok dikkatsizim bu konularda ..allahtan eşim çok kontrollüde yırtıyoruz kazalardan...allah hepimizi korusun...
sadece lambalar değil zil bile tehlikeli ufacıcık bir kıvılcım gaz kaçağında tehlikeli çok dikkat gerekiyor bir gaz kaçağında ufak bir kıvılcım evi havaya uçurur :1shok:Öncelikle hepinize geçmiş olsun ben gaz kaçağında lambaların açılmaması gerektiğini bilmiyordum teşekkür ederima.s. öğrendiğim iyi oldu
çook geçmiş olsun canım...
ALLAHIM korumuş şükür..
bencede herkesin evinde bulunması gereken birşey var oda gaz alarmı...
bizde 2 tane var,hem atık gaz hemde çiğ gaz alarmı...
denedik biz hemen ötüyor...mutlaka şart..
TABİKİ İLK ÖNCE ALLAHIMIZA EMANETİZ...,AMA önlemde almak gerekli...
ENTRONOM CANIM BİZİMKİNİN MARKASI..
eşim çok araştırdı bunda karar verdik...
sanırım seda sayanın programında tanıtılmıştı bu cihaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?