• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Dip Boya Nasıl Yapılır?

elmaa13

Imeto ti lyubov sloji
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
614
0
116
Bulgaristan
Evet arkadaşlar ;
Saçlarım açık karamel sarı karışımı bir renk yani açık renk anlayacağınız üzere.
Dibimde geldi evde kendim boyayacağım artık. Palettenin altın parıltılı bal rengine boyamaya karar verdim tek renk olsun dedim.
ilk defa dip yapacağım ve yardım istiyorum. Şimdi ben alacağım boyanın içine oriel katacakmıyım dibimde açılsın diye yoksa boyayı önce diplere sürüp sonra her tarafına mı sürmeliyim? dibimle aynı ton olur mu
:26:

canım oriel katmıyorum ben beim saçlarımda sarı kendim boyuyorum ben 10.00 içine azıcık 10.01 koyuyorum öyle boyuyorum gayet güzel oluyor ama istersen sadece 10 ilede boyayabilirsin gayet güzel oluyor altın sarısı

canım oriel katmıyorum ben beim saçlarımda sarı kendim boyuyorum ben 10.00 içine azıcık 10.01 koyuyorum öyle boyuyorum gayet güzel oluyor ama istersen sadece 10 ilede boyayabilirsin gayet güzel oluyor altın sarısı

Kendi saçlarında boyadığında dipleriyle uçları aynı oluyormu o zaman

Boyalı kısımlardakı rengin aynısı ile boya canım sadece diplere sür her dakka kontrol et 5 dakikada bile açıla bilir normal boyama süresi kadar beklersen diplerin platine dönüşme riski vardır. Ayrıca açıcı kullanmana gerek yok diplerden gelen doğal saçı boya açar.

Kendi saçlarında boyadığında dipleriyle uçları aynı oluyormu o zaman

aynı oluyor oriel risk biraz onun kontrolü zor oluyor ve zamanı tutturamazsan kötü bir renk ortaya çıkıyor ...ve geri dönüşü zor başıma geldi bir kere acemi bir kuaförden o nedenle biliyorum...:) foto koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim cnm..

Back