Evde dikiş dikmek için uygunmu?

karamela8785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
383
7
68
Slm kızlar ben normalde kuaförüm fakat hamilelik nedeniyle çalışamıyorum.Evdede malum vakit geçirmekte zorlanıyorum
Veeeeeeeee dün KIZIM olacağını ögrendim. tekstilci babanın kızı olarak dikiş dikmeye karar verdim :) dünde mail olarak bi indirim geldi
Artes FHSM-505 Mini Dikiş Makinası GittiGidiyor'da 60586121
bu makinayı alsam kızıma etekler,straples badiler falan dikebilirmiyim?... yeni başlayanlar için ne dersiniz? babamda kalıplarda var ondanda o konuda yardım alabiliri ama tek sorun makine

Son düzenleme:
Bu tarz bi makina için fiyat çok uygun. Bugüne kadar en ucuz bimde görmüştüm o bile 150 civarındaydı. Garantili makina diyor bence sen bu markanın garanti için götürülebileceği yerlerini araştır. Bulunduğun şehirde servis varsa alınabilir geliyor bana.

evet bim'de bende 150 görmüştüm.fakat taksit yapmyor bim oyüzden alamamıştım.internettede 300'den aşagı makina yoktu.siparişi verdim umarım kullanabilirim kullananların yorumlarına baktım olumluydu.hadi hayırlısı ...enazından kullanamazsamda içim acımaz 80 tl sonuçta

meraba dikiş makinesini kullandınız mı hiç sipariş verdim yazmışsınız

kullandım canım ben .çokta memnun kaldım. hatta işi abarttım kendime elbiseler diktimm :) malum hamile kıyafetleri baya pahalı,bebeğimede bikini ve elbiseler diktim .sağlıkla giyer inşallah... ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…