- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Guller ve laleler
Arkadaşlar evde dikiş diken varmı diken varsa msj atsaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok sevindim sadece birbirimizi teşvik açısından sordum. Neler dikersin kardeşBen dikiyorum ,buyrun
Valla tunik ,gomlek tunik ,anne kız kombin (daha çok spor tarzda ..)ve 0-7yas çocuk elbise etek pantolon ..herturlu kıyafet. .ayyy çok sevindim sadece birbirimizi teşvik açısından sordum. Neler dikersin kardeş
Bende genellikle kalıpsız dikiyorum. Neler yapıyırsun bir kursa falan gittin miBende dikiyorum bende yeni başladım . Ben kalıpsız dikiyorum. Eger bi kalıba ihtiyacınız varsa bunu giydiginiz bi tsirtle falan cıkartabilrsinz
Hiç gitmedim kursa falan. Benım makinam sadece düz dikiş yapan küçük makinelerden ama ben o makineyle. Pilelik etek ,mayo ve kapı süsü diktim. Şimdidee kimono yapıcam nasipse ama vakit bulamıyorum :)Bende genellikle kalıpsız dikiyorum. Neler yapıyırsun bir kursa falan gittin mi
Ay çok sevindim sanki kendime çok samimi arkadaşlar bulmuş gibi hissettim bir an neler dikersiniz peki foto var mı?Hayırlı sabahlar canım günaydın öncelikle mübarek Ramazan Ayımız mübarek olsun evde dikiş diken birde benim
Bende vakit bulamıyorum ama vakit beni bulamıyor da olabilir sanki millete bir gün 24 saat bana 10 saat. Ama burda birbirimizi teşvik edelim olur mu?Hiç gitmedim kursa falan. Benım makinam sadece düz dikiş yapan küçük makinelerden ama ben o makineyle. Pilelik etek ,mayo ve kapı süsü diktim. Şimdidee kimono yapıcam nasipse ama vakit bulamıyorum :)
Cnm benım tek işim bu degil ki ben evde abiyede işliyorum ondan para kazanıyorum. Dikişten daha cok abiye işleyip para kazanmak işime geliyor :)Bende vakit bulamıyorum ama vakit beni bulamıyor da olabilir sanki millete bir gün 24 saat bana 10 saat. Ama burda birbirimizi teşvik edelim olur mu?
Cnm benım tek işim bu degil ki ben evde abiyede işliyorum ondan para kazanıyorum. Dikişten daha cok abiye işleyip para kazanmak işime geliyor :)
Ne güzel bu daha güzel çok sevindim çocuğunuz var mı? Hangi şehirdesiniz bizim buralarda böyle evlere iş yok olsa da ben yapamam sanırım azmim yok çok fazla. ALLAH bol bereketli işler versin. Ortalama bir abiyeden ne kadar kazanıyorsunuz?
Samimiyetin için bende cok sevindim canım çok teşekkür ederim ben kız meslek lisesi öğrencisiydim üniversiteye gittim fakat 1 yıl okuyup geri geldim bıraktım suan evliyim ve bütün ceyizimi kendim yaptım pike takımı yastıklar nevresim takımı çarşaf kumaştan olan bütün ceyizimi kendim yaptım diyebilirim o derece çok yaptım mutfak önlügü ve öğrenciyken de elbise tunik pantolon ne ararsan hepsi vardı hepsini dikiyordum böyle yaniAy çok sevindim sanki kendime çok samimi arkadaşlar bulmuş gibi hissettim bir an neler dikersiniz peki foto var mı?
Samimiyetin için bende cok sevindim canım çok teşekkür ederim ben kız meslek lisesi öğrencisiydim üniversiteye gittim fakat 1 yıl okuyup geri geldim bıraktım suan evliyim ve bütün ceyizimi kendim yaptım pike takımı yastıklar nevresim takımı çarşaf kumaştan olan bütün ceyizimi kendim yaptım diyebilirim o derece çok yaptım mutfak önlügü ve öğrenciyken de elbise tunik pantolon ne ararsan hepsi vardı hepsini dikiyordum böyle yani
Hep kalipla dikerdim burda dergisi alıp paftayla kalıbını çıkarıp dikerdim bende çarşıya çıkınca tekrar başlamayı düşünüyorum o kadar çok çeyiz yapınca ugrasinca biraz beklemek istedim bikmauauim diyeSen de sağol canım benimde birikerinin yardım ve teşviğine ihtiyacım var kalıpla mı dikiyorsun herşeyi