Canim ben bugün 6. Seans i uyguladim. Öncelikle şunu söyleyeyim hassas bir cildim yok . Hiçbir ürüne şimdiye kadar cildim tepki vermedi o yüzden herkese aynı etki olur mu bilmiyorum ama ben 0.5 lik dermaroller ile haftada bir uygulama yaptım 5 seans ve önemli olan her Seans sonrası cildine uyguladığın ürün. Dermaroller in görevi aslında ürünün etkisini %80 artırmak. Şunu diyeyim psikolojik ve hormonal sorunlarım var ergenlik döneminde çıkamadığım sivilce yi 22 yaşımdan sonra çıkarttım. 25 yaşındayım 3 senedir cenemde ve alnimda çıkan iltihaplı ve kistik kör sivilcelerime çözüm arıyordum. Ve açıkçası memnun kaldım.
Öncelikle güzelce dezenfekte ettim. Yüzümü de iyice temizledikten sonra hafif baskı ile uyguladım. İşlem bitiminde cild yeni hücre oluşturduğu için kuruma ve zamanla pullanma olabiliyor. Sivilceli olduğum için de cay agaci serumu kullandım. İlk 5 dakika yakıyor resmen deri altında işliyor. Bir de dermaroller uygulama esnasında aktif sivilceler kanayabilir.
Serumu uyguladıktan sonra cildim iyice çekip, açılan kanallar kapanana kadar 2 saat krem kullanmiyorum.2 saat sonra madecasol tarzı hücre yenileyen madeleb krem var onu kullanıyorum. Ve bu şekilde uyuyorum. Sabah kalkınca da iyice temizleyip güneş koruma özellikli bir nemlendirici kullanıyorum. Bu konuda sivilcem de olduğu için spf20 içerikli çay ağacı ya da akne karşıtı nemlendirici kremler var onları öneririm.. son 6. Seansta 1mm kullandım çok memnunum. HAFTADA 1 0.5 MM , AYDA 1 ISE 1 MM kullanıyorum ben .
Ama sana önerilerim;
İşlemi gece yatmadan uygula uyurken hücreler daha güzel çalışır,
İşlem sonunda birkaç saat yüzüne soğuk bisey yada su değdirme leke yapar.
Dermaroller alirken iğneler titanyum olsun nikel olabilir o zaman alerjik sorunlar yapabilir dikkat et.
Ve mutlaka cildine uygun bir serum ve krem kullan.
Ben 3 senedir ilk defa çenemi beyaz gördüm , hep kırmızı , pembe renk ti
kardeşlerim teyzelerim falan fondöten var sanıyorlar renk tek renk oldu şükür memnunum. Devaminda sürece 2 haftada 1 ve ayda bir gibi devam edicem durumu korumak için