- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- Konu Sahibi ilhytzehra
Kızlar benim cildim karma. Çenemde ve şakaklarımda siyah noktalarım var ve bir kaç yerde de bir türlü çıkmayan içi dolu sivilcelerim. Hormon tedavisi görüyorum erken menapoz teşhisi var henüz 25 yaşındayım. Bunun için bir cilt bakım merkezine gitmek istedim tamamen geçiyormuş lekeler, siyah noktalar, sivilceler falan. Ama yaşadığım yerde korona vakaları artmış bende haliyle korktum erteledim biraz ama yüzümde böyle olsun istemiyorum. Öğretmenim evden ders veriyorum öğrencilerin karşına sivilceli çıkmak çok kötü oluyor ne kadar kapatsamda bb lerle bir yere kadar malesef. Evde kendim nasıl cilt bakımı yapabilirim ben normalde w-lab ürünleri kullanıyorum düzenli olarak yüz yıkama jeli var sabah onunla yüzümü yıkıyorum daha sonra beyazlatıcı krem var onu sürüyorum akşam uyumadan önce de beyazlatıcı krem ve madeleb diye bir krem var artık çok popüler oldu herkes bilir ikisini karıştırıp sürüyorum ve uyuyorum o şekilde ama pek bir faydasını gördüğüm söylenemez kullanıldı beş ay oldu. Belki benim cildim çok sorunlu diye ben de etki etmedim. Evde kendim nasıl cilt bakımı yapabilirim önerileriniz nelerdir mesela?