ben gunlerdır arastırma yapıyordum ve sonunda bugun sac dıplerımı oryalle actım evde yanlız aralarında kızıl tonlarda var ve hıcc sevmıyorum..cıla ıslemı hakkında bılgı verırsenız sevınırm arkadaslar..benım ıstedıgım reng acık kullu platın gıbı bır sey sanırım..
kuafor malzememsı satan yere gıttım ve adam bana kullu boya vermedı yesıl yaparsın dıyenasıl yapmam lazımm
burda cila yapanlar anlatmış bende anlatmıştım bir bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501774-sac-cilasi-nedirnasil-yapilir.html
küllü boyalar saçta yeşerme yapabiliyor ama az bir boyayla ve saçta kısa süre tutarak cila işlemiyle yeşillenmeden renk değişimi sağlayabilirsiniz yada küllü boya ve normal boyayı karıştırarak boyayın mesela 8 ile 8.1 gibi hangi numarayı kullanacaksanız bilmiyorum siz kullanacağınız küllü boyanın birde külsüz olan numarasını karıştırarak deneyebilirsiniz ama ölçüyü ayarlamanız gerekebilir bu konuda forumlarda çok deneyim var onlarada göz atın sonra istenmeyen sonuçlarla karşılaşırsınız kolay gelsin
Ben saçlarımı tamamen açtım.Ve üstelik siyahtan döndüm.Ama kızıllık kalmasın diye küllü kumralla boyadım.Bende hiç bi şekilde yeşillik olmadı ama yine de sen bilirsin.Ben normal kumral boyanın içinde yeşil var die biliyorum.Ne kadar doğru tartışılır