Saç Rengi ve Saç Boyama Evde cila ile ombredeki kızıllığı alabilir miyim

Seda_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
155
103
53
32
Kizlar merhaba lütfen yardımcı olun!!! Saçıma ombre yaptırdım sacimda birden fazla renk olmasını takmıyorum ama turunculuk var cila yapsam gecer mi. Sacimda açıcı tam 3 saat bekledi bir daha elletmeyi göze alamiyorum. Ordaki bayan da benim sacim da böyleydi zamanla açıldı dedi sizce yıkadıkça düzelir mi. Deneyimlerinizi yazin lutfen bununla ilgili post bulamadim

Birazcik kullu sari veya kullu acik kumralla sac kremi ve su karisimi yapip cila yaparak azda olsa kizilligi alabilirsin
Ama bu cila biraz grilestirebilir sacini

O hic onemli degil sacimin ense kısımları baya çirkin bir sari yani bir de kampanyayla boyattim benden cila parasi da aldi 20 tl sanki ben yap dedim kendi hatasini para alarak kapatmaya çalışıyor yaa

O hic onemli degil sacimin ense kısımları baya çirkin bir sari yani bir de kampanyayla boyattim benden cila parasi da aldi 20 tl sanki ben yap dedim kendi hatasini para alarak kapatmaya çalışıyor yaa
Ciladan para almamasi gerekiyor
cilada gecici bi cozum yikadikca tekrar akacak
Bir sigara boyu kadar küllu sari veya kullu kumral bir cay bardagı iĺik su birazda sac kremi karistirip sacina surup 10 dakika bekletrrek kizilligi azcik alabilirsin
Grilesicek biraz koyulasicak ama
Tarifi hatirladigim kadari bu
Yanlis bilgi vermis olmiyayim yinede arastir

Cok sagol canim mutlaka yapicam

Mor sampuan gecen sene gratisten almistim herhangi bir marka acaba etkisi olur mu onun da yoksa loreal falan mi almalıyım
Ben sacim sariyken provoke markasini kullanmisdim hic etkisi olmamisti iyi
Daha kaliteli bisey al bence loreal guzel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…