Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar netten araştırdım evde çağrı görevlisi olarak seçeceğin mesai saatlerinde pc başında telefonla çağrıları yanıtlayıp cevap verebiliorsun..bana çok cazip geldi hem bebeğim gözümün önünde hem dışarıya çıkıp yok parası vs olmaz..hem isrediğim saatlerde..örneğinn ben gece vardiyesini çok isterim gece çocuklarım uyurken çalışıp sabah eşimi kızımı uğurlamayı gündüz bebeğim uyuyunca da uyurum diye düşünüyorum..merak ettiğim bu işi yapan var mı?şimdi firmalar evde çalışabilecek çağrı görevlilerini arıyormuş sanırım bazı indirim sigorta vs hizmetlerinden feragat etmek için..benim d eişime gelir açıkçası dünya kadar borcun altında kalmışken evime katkıda bulunmak .inşalalh böyle bi iş bulabilirim.bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim .şimdiden teşekkürler..ha şunu da belirteyim öyle abuk sabuk telefon olayı dğil yani bildiğiniz firmaların çağrı hizmeti yada ürün satış pazarlama telefonculuğu..
Evden cagri merkezi aslinda goruldugu gibi kolay oldugunu zannetmiyorum evet suan bazi sirketler evden cagri merkezi isi yada satis isi vermektedir ancak bunun icin bir sure egitime tabi tutulursunuz egitimde basarili olursaniz evden cagri merkezinde calismaya baslarsiniz.Ortalama gunde 5 saat pc basinda duracaksiniz bulundugunuz ortam sessiz olmasi gerek .Orn olarak siz pc basinda bir musteri ile konusurken cocugunuz uyandi ve aglamaya basladi siz telefonu kapatip cocugunuzun yanina gidemezsiniz o konusmayi yapmak zorundasiniz,ayrica hem satis hemde cagri merkezinin kazanclarinin yuksek oldugunu dusunmuyorum internetteki aylik 2 bin 3 bin gibi rakamlara inanmayin.Umarim yardimci olmusumdur.