Eki Görüntüle 2057930
Merhaba kızlar. Bana fikir verin napmam gerektiğini söyleyin saç konusunda tecrübeli olanlar haydii Belime yakın boylarda bir saçım var. Ben ne çok açık ne çok koyu kumral saç renginde bir kızım ve evde saçlarıma fotoğraftaki rengi elde etmek, rengini açmak istiyorum. Aklımda çok soru var ilk önce açıcıyla açıp platin mi yapsam sonra da seçeceğim boyaları üstüne boyasam daha iyi mi tutar? Fotoğrafta diplerden hafif doğal bir geçiş var onun da olması için neler yapmalıyım? Geçişli derken böyle doğal bir görüntü istiyorum ve istediğim renk de tam bu renk bir sarı, hafif balımsı sanki uçlara doğru, ışıltılı bir sarı, yani anlayacağınız renk hakkında hiçbir fikrim yok ama bildiğim şey fotoğraftaki tondan birşeyler istediğim. Anlayanlarınız bana yol gösterebilir mi? Kaç paket boya, hangi markaların, hangi numaralarını kullanmalıyım? En az 3 paket kullanmam gerek gibi geliyor. Farklı markaların farklı numaralarını karıştırmalı mıyım? Beni yönlendirir misiniz kızlar? Çünkü ne seçmem gerektiği hakkında pek bir bilgim yok çok acemiyim ama yanısıra da çok iyi saç boyarım ablama olsun anneme olsun. Önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler canlar.