• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde brezilya fönü yapanlara sesleniyorum!

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
34
Ankara
kızlar brezilya fönü yapcam yapma nedenim saçlarımın kıvırcık kabarık olması trabzonda yaşıyorum hava nemli ne kadar düzleştirsemde fayda etmiyor kabarıyor hep brezilya fönü yaptıran bir kaç kişi terleyince falan saçlarının felaket olduğunu yapış yapış olduğunu yazmışlar gerçekten öyle oluyormu memmun kalan kişiler çoğunlukta birde derdimi söledim brezilya fönü çare olurmu sizce?:kkk:

İşlem sırasında yani keratin uygulandıktan sonra
3 gün boyunca terlemek , saçları ıslatmak
ya da kulak arkasına atmak , toka takmak yasak.
Terleme veya saçta ıslanma olursa düzleştirici ile üzerinden geçersiniz.

İşlem bittikten sonra ise ister terleyin, isterseniz hava nemli olsun
saç keratinle kaplandığı için nem etki etmez.
Saçınızın kabarıklığı büyük ölçüde gidecektir.
Yalnız sülfatsız şampuan kullanmaya devam edin.

İşlem sırasında yani keratin uygulandıktan sonra
3 gün boyunca terlemek , saçları ıslatmak
ya da kulak arkasına atmak , toka takmak yasak.
Terleme veya saçta ıslanma olursa düzleştirici ile üzerinden geçersiniz.

İşlem bittikten sonra ise ister terleyin, isterseniz hava nemli olsun
saç keratinle kaplandığı için nem etki etmez.
Saçınızın kabarıklığı büyük ölçüde gidecektir.
Yalnız sülfatsız şampuan kullanmaya devam edin.

çoook teşekkür ederim sağolun rahatladım valla siz kendiniz mi yaptınız ?

Bende bu sene rizeye gidiyorum üni için.Kayıta gittiğimde bi anda düzleştirdiğim saçlarım kabardı nemden dolayı:( Bende yaptırabilirim ama hiç fikrim yok bu konuda.Ne kadar süre gidiyor bu fön? Birde zararları neler?

hangi keratini kullandınız

Bir kez Hawaii keratin ile,
bir kez Global keratin ile yapıldı kuaförde.
Evde ben kendim Fix Nano keratin ile yaptım.

En iyisi hangisi derseniz Global keratin en iyisi.
Hawaii de iyi ama Fix Nano keratini hiç ama hiç beğenmedim.
Saç rengini çok açıyor , saçta çok kötü bir koku bırakıyor ve koku saçınızı yeniden boyayana kadar gitmiyor.
Düzleştirme konusunda da bakım konusunda da etkisi çok az.

Ekimde tekrar yapacağım . Bu kez de Style keratini deneyeceğim.
İlk gün 180 , diğer 2 gün 160 derece düzleştirme işlemi gerçekleştireceğim.

Son düzenleme:
kızlar brezilya fönü yapcam yapma nedenim saçlarımın kıvırcık kabarık olması trabzonda yaşıyorum hava nemli ne kadar düzleştirsemde fayda etmiyor kabarıyor hep brezilya fönü yaptıran bir kaç kişi terleyince falan saçlarının felaket olduğunu yapış yapış olduğunu yazmışlar gerçekten öyle oluyormu memmun kalan kişiler çoğunlukta birde derdimi söledim brezilya fönü çare olurmu sizce?:kkk:

tatlım bende yaptım 1 kez kuaförde 2 kez de evde . nemli bir yerde yaşıyorum hatta baya nemli antalyada ama öyle yapış yapış olmadı saçlarım bu arada saçlarım bukle bukleydi ama boya , düzleştrci derken buklesi gidip elektrli bi dalga kalmştı. fönden sonra düzleşti saçlarım. ben saçlarımı normlnde nasıl düzleştryorsam öyle düzleştrdim 230 filan diyorlar ama 230 istemedim ben 190la yaptım sonraki günlerde de üstünden 140la geçtim. şampuan olarak da doa ve nude kullandım. saçların kıvırcık ve kabarıksa tek bir seferde tam düz olmaz belki üstünden tekrar geçmen gerekebilir. aa bu arada geçen annemin saçının önlerine yapmıştım işe giderken düzleştirmesin diye bugn dikkat ettim saçının önleri pasparlak o kadar güzel görnyor ki =)

tatlım bende yaptım 1 kez kuaförde 2 kez de evde . nemli bir yerde yaşıyorum hatta baya nemli antalyada ama öyle yapış yapış olmadı saçlarım bu arada saçlarım bukle bukleydi ama boya , düzleştrci derken buklesi gidip elektrli bi dalga kalmştı. fönden sonra düzleşti saçlarım. ben saçlarımı normlnde nasıl düzleştryorsam öyle düzleştrdim 230 filan diyorlar ama 230 istemedim ben 190la yaptım sonraki günlerde de üstünden 140la geçtim. şampuan olarak da doa ve nude kullandım. saçların kıvırcık ve kabarıksa tek bir seferde tam düz olmaz belki üstünden tekrar geçmen gerekebilir. aa bu arada geçen annemin saçının önlerine yapmıştım işe giderken düzleştirmesin diye bugn dikkat ettim saçının önleri pasparlak o kadar güzel görnyor ki =)

anladım canım içimi rahatlattın hangi keratinle yaptın

Style keratinle canim . Evde brezilya fonu ile ilgili bir baslk vardi orda verilmemisti markasi ama zar zor ogrenmistim .)

canım ben saçlarımı dün boyattım açtılar rengini sonra istediğim resnde boyadılar açık kumral gibi bişey keratin saç rengini açıyor diyorlar ben style ile yapcam sen yaptığında saç rengin çok açıldımı

canım ben saçlarımı dün boyattım açtılar rengini sonra istediğim resnde boyadılar açık kumral gibi bişey keratin saç rengini açıyor diyorlar ben style ile yapcam sen yaptığında saç rengin çok açıldımı

tatlım benim saç rengim akıyodu zaten röfle üstüne kızıl boyattığm için en son orta kahva gibi bi renge boyamştm ama o da keratinden önce akmıştı. o yüzden pek bişey diyemem ama akabilme ihtimali var diye düşünüyorum da çok açılcağını sanmıyorum .

tatlım benim saç rengim akıyodu zaten röfle üstüne kızıl boyattığm için en son orta kahva gibi bi renge boyamştm ama o da keratinden önce akmıştı. o yüzden pek bişey diyemem ama akabilme ihtimali var diye düşünüyorum da çok açılcağını sanmıyorum .

az önce kuaföre gittim saçımın birazı baya açılmış rengi onu düzeltelim die cuma gel dedi saçın kendine gelssin falan dedi ama ben brezilya fönü yapcam daha sence kaç gün arayla yapıyım bunu ?

az önce kuaföre gittim saçımın birazı baya açılmış rengi onu düzeltelim die cuma gel dedi saçın kendine gelssin falan dedi ama ben brezilya fönü yapcam daha sence kaç gün arayla yapıyım bunu ?

saçını cuma boyatcaksan fönü de salı-çarşamba filan yapabilirsin canım. ben boyadıktan çok sonra yapmıştım saçımı. bu arada madem kuafre gidiceksn saçını düzletcekler açık kumral yerine orta-koyu kumral yapabilirler ki akarsa bile açık olur ki zaten saçının rengini açıp boyadılrsa saçının rengi o yüzden de açılır zamanlar.

saçını cuma boyatcaksan fönü de salı-çarşamba filan yapabilirsin canım. ben boyadıktan çok sonra yapmıştım saçımı. bu arada madem kuafre gidiceksn saçını düzletcekler açık kumral yerine orta-koyu kumral yapabilirler ki akarsa bile açık olur ki zaten saçının rengini açıp boyadılrsa saçının rengi o yüzden de açılır zamanlar.

haklısın canımama pazartesi trabzona gidiyorum orda da yapabilirmiyim bilmiyorum off boyatmasaydım keşke yaaa style keratini kaç gün bekletmem gerek ? sanada çok soru sordum kusura bakma:3:

haklısın canımama pazartesi trabzona gidiyorum orda da yapabilirmiyim bilmiyorum off boyatmasaydım keşke yaaa style keratini kaç gün bekletmem gerek ? sanada çok soru sordum kusura bakma:3:

Canim hic onemli degil istedigin kadar soru sorabilrsn icin rahatlyncaya kadar bende elimden geldigince yardim ederim. Cok iyi anliyorum su an senin durumunu . 4 gun bekletyosn. Ben carsamba aksami yapyodum persebme okula gdyodum cuma dersm yoktu zaten cumartesi aksami yada pazqr sabahi yikiyordum. Keratini sen aldiysan ve elimde yetrli kadar varsa sacin da cok dalgalysa 2 kez yaparsan cok daha duzgun olur . Hem cok rahat edersin ama boyatmasydm da deme istemssn boyatmssn onemli degl. Kuafore pazartsi yada sali gidersen carsamb yaprsn pazartesye de sacin olmus olur zaten boya yapilcak acilmyck saclarn tekrr biraz yiprnr ama keratin onu onarir zaten .)

Back