- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.081
allah ıyılıgınızı versın kadayıfmıaksam aksam guldurdunuz kızlar demınde aycangulun topıgınde bı arkadas yazmıs maya maskesıne yag ve yumurta katmayı dusunuyorum pogaca olurmuyum dıye
fotograflara iyi yansıtamadığımı düşünüyorum ama
cidden harika oldu ya o yanık uçlar feciydi şimdi 100 kat daha iyi haldeler
ama bi kez daha yapsam daha süper olur eminim
benim derdim düzleştirme değildi zaten
keşke düzleştirmeden bu bakımı yapmanın bi yolu olsaydı
kesinlikle o şekilde yapardım
ama düzlüğü bile güzel ve doğal oldu
Hahahahaha bu da iyiymiş
Düzleştirmeden bakım yapan keratin... Aslında olması gereken bir şey çünkü dalgaları çok güzel ama saçları yanık olan insanlar var, ya dalgalardan vazgeçiyorlar, ya sağlıklı görünen saçlardan zor bir durum...
evet belki ileri nesil keratinlerde böyle bi yöntem geliştirirler
o zaman çok güzel olur
bu bakım sadece fön amaçlı kullanılmayacak kadar harika çünkü
ay saçlarımı elleyip duruyorum inanamıyorum
İyiymiş
Canım bahsettiğin likit keratin, brezilya fönü için kullandığımız ürün değil...
likit keratinle de olur mu acaba yav
öncesi göründüğü üzere kadayıf gibi kupkuru
ilk 2 foto öncesine ait
sonrası yoruma bile gerek yok yumuşacık yatışmış saçlar
balığım keratinim var braaunun 200 derecelik saç düzleştiricisi de var seneler önce almıştım , ama o keratini sabitlemek için yeterli ısıya sahip değil senin de bildiğin gibi , bana 230 dereceye kadar çıkabilelen iyi bir saç düzleştirici marka ve modelini verirsen çok memnun olurum , bir aksilik olmazsa ay sonu istanbula gelince ordan alırım , şimdiden teşekürler
Amonra muhteşem olmuş saçların, darısı başıma.
Çok sağ ol KılıçBalığı.
Allah hayırlı güzel bi' iş,sana çok değer veren bi' eş versin inşallah. Kalma annenin başına
çok sağol balığım ben bu düzleştiriciyi büyük alışveriş mağzalarında bulabilirmiyim , istnbulada çok kısa bir süre kalacağım kadıköyde kalacağım orda nerelerde bulabilirim biliyorsan yönlendir beni lütfen
bir de canım seninkinin modeli S6500 müydü, sanıram birkaç modeli var bunun
arkadaşlar bişey sorucam komik olabilir ama yeşil sabun olmaz mı acaba ondada sülfat yok sonuçta saçı temizlemek değilmi olay bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Sodyum var canım...
sodyum olursa olmaz mı
yani hen sodyum hem sülfat mı olmayacak
sağol balığım hepsi ayni işi yapıyorsa senin dediğin gibi en uygun fiyatlısını alayım zaten evde birtane var ikincisine de çok fazla para vermeye gerek yok. çok teşekürler beni aydınlattığın için, herşey gönlünce olsun :)
Hayır canım olmaz, içerikte başka maddelerde var ama likit keratin saçına güzel bir bakım yapar bak, istersen dene...
evet belki ileri nesil keratinlerde böyle bi yöntem geliştirirler
o zaman çok güzel olur
bu bakım sadece fön amaçlı kullanılmayacak kadar harika çünkü
ay saçlarımı elleyip duruyorum inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?