- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.041
Arkadaşlar keratin bakımını perşembe günü yaptırdım bugünmü yıkama gerekiyor yoksa yarın mı. Lütfen bilen varsa paylaşabilir mi?[/QUOTE
Perşembe işlem kaçta bittiyse bu gün o saatten itibaren yıkayabilirsin... 3 tam gün olmalı 24 x 3= 72 saat[/
Teşekkür ederim Kılıçbalığım cevabın için. Saçlarımı ben pazar günü sabah yıkadım. Tüm kurallara uymama rağmen saçlarım hala sert ve uçları çalı gibi özelliklede uçlara özen göstermiştim acaba neden kaynaklanıyordur bu durum. İkinci bir uygulama yapsam acaba durum değişirmi?
Canım neler yaptın bir yaz bakalım... Bazen doğru yapmışsınız gibi geliyor ama ufacık bir şey işi bozuyor, mesela yıkadıktan sonra saç kremi kullanmak gibi...
benim keratinim harika olduu saçlarım kıvercık olmasın arağmen düz ve kabarmayann saçlara sahip oldumm kılıçbalığının gönderdiği keratinl yapmışştım
ama şimdi boyam geldi.Saçlarım kızll boyammam gerekk keratinim bozulurmu acabaa.Keratin yapan arkadaşlar saçlarınızı boyuyormuusnuzzz
Dip boyası yaparsan bozulmaz korkma...
kılıçbalığım babyliss st26 düzleştirici
remington s2014 düzleştirici
rowenta sf4412 lisspurl düzleştirici
yukarıdaki düzleştiriciler nasıl sence, fiyatları uygun bunları buldum
Remington derim...
remington tabiki.
Kesinlikle...
bende keratin yapmak istiyorum saçıma. valla kk da ne okursam faydalı oluyor :). saçlarım lastik gibi uçları ztn normalde de kabarık kuru ve mat. tam benlik yani bu iş. en kısa zamanda keratini almalıyım. önce saçlarımı boyatıcam sonra uygulucam büyük ihtimal.
Haydi bakalım :)
kızlar bu arada özelden mesaj yazıp keratinle ilgili soru soran arkadaşlar var.sorularınız hepsinin cevabı sayfada var zaten burdan okuyabilirsiniz.markaya gelince kılıçbalığı isim vermiyor.
Canım neler yaptın bir yaz bakalım... Bazen doğru yapmışsınız gibi geliyor ama ufacık bir şey işi bozuyor, mesela yıkadıktan sonra saç kremi kullanmak gibi...
Saçlarımı sülfatsız bir şampuanla yıkadım. (loreal delicate color sulfate free). Yıkama işlemini evde yaptım hafif nemli şekilde arkadaşıma gittim. Bu arada banyodan çıkmamla arasından iki saat geçti. Arkadaşım saçıma fön çekti ve kuruttu. Daha sonra keratini saçımı iyice sürdü. Seksen mililitre ölçer vardı onda ama seksen mililitreyi doldurunca şişede az bişey kaldı. Surdukten sonra saçıma streç film ve havlu sardık kırkbeş dakika bekledik. Daha sonra yine tarak yardımı ile saçımı düzler gibi kuruttu. Ve ince ince pres yaptın. Ama zaten prese rağmen uçlar tırtır tırtır kalmıştı. Yıkayana kadarda böyleydi. Keratini özellikle uçlara sürdük. Ama sonuç çok hoşuma gitmedi. Daha önce bir defa kuaföre yaptırmıştım onda ilk gün fön çekilip göndermişti ikinci gün pres yapılmıştı hatta presler çok kalın tutamlar halinde yapılmıştı onda bile daha iyi ssonuç aldım acaba sornu nerdedir?
ivet geldim
saçımı boyadım yıkadım kuruttum
kuruturken fönledim biraz
sonrasında saç düzleştiricisiyle dümdüz yaptım
keratinimi aheste ahsete sürdüm tüm saçıma
kafamda streç bone yazma ve havlu var abarttım sanırım
şimdi bekliyorum 40-45 dk beklicem
sonra asıl iş başlıyo bakalım
ay çok heyecanlıyım
Saçlarımı sülfatsız bir şampuanla yıkadım. (loreal delicate color sulfate free). Yıkama işlemini evde yaptım hafif nemli şekilde arkadaşıma gittim. Bu arada banyodan çıkmamla arasından iki saat geçti. Arkadaşım saçıma fön çekti ve kuruttu. Daha sonra keratini saçımı iyice sürdü. Seksen mililitre ölçer vardı onda ama seksen mililitreyi doldurunca şişede az bişey kaldı. Surdukten sonra saçıma streç film ve havlu sardık kırkbeş dakika bekledik. Daha sonra yine tarak yardımı ile saçımı düzler gibi kuruttu. Ve ince ince pres yaptın. Ama zaten prese rağmen uçlar tırtır tırtır kalmıştı. Yıkayana kadarda böyleydi. Keratini özellikle uçlara sürdük. Ama sonuç çok hoşuma gitmedi. Daha önce bir defa kuaföre yaptırmıştım onda ilk gün fön çekilip göndermişti ikinci gün pres yapılmıştı hatta presler çok kalın tutamlar halinde yapılmıştı onda bile daha iyi ssonuç aldım acaba sornu nerdedir?
1- Saçına brezilya fönü sürmeden önce sadece kurutup fön çekmeyeceksin, düzleştirici ile preslemen lazım bunu atlamışsınız sanırım, bu durumda sorun burda...
2- Diğer ihtimal yüksek ısı kullanmışsındır ve saçlarının uçları yanmıştır, veya ısı normaldir ama arkadaşın çok yavaş geçmiştir tutamların üzerinden yanmıştır yani söyleyebileceğim bunlar...
Ölçü kabının 80 ml olduğuna emin misin? 80 gr olmasın? Muhtemelen 80 gr dir birde çok fazla kullanmışsınız...
İçeriğinide ekle canım sana zahmet :)
arkadaşlar malum balık artık keratin göndermiyor bende kendim 1 lt almak istiyorum bana ortak olacak olan var mı kızlar biran önce bende keratinleneyim 17 aylık oğlum var sürekli uğraşmak zor oluyor saçımla
Mesajı düzenledim tatlım.
arkadaşlar biz şimdilik iki kişi olduk ortaklaşa keratin alıyoruz..
almak isteyen olursa A&S duyuru amaçlı bir topik açtı..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...zilya-fonu-iin-keratin-almak-isteyen-var.html
ilgilenenler olursa topiğe bakabilirler..
bugün büyük gün aslında
ama doğalgazımızı kestiler dün akşam
apartmanda doğalgaz kaçağı varmış
elektirk topraklamamız da iyi olmadığı için
dün gece komşunun evi yanıyomuş az kalsın
nasıl yıkanıcam bilmiyorum
zaten bi de kulağım ağrıyo zonk zonk
bugün büyük gün aslında
ama doğalgazımızı kestiler dün akşam
apartmanda doğalgaz kaçağı varmış
elektirk topraklamamız da iyi olmadığı için
dün gece komşunun evi yanıyomuş az kalsın
nasıl yıkanıcam bilmiyorum
zaten bi de kulağım ağrıyo zonk zonk
hakikaten şaka gibi ya
bir gün daha bekleyin, eh olmadı bir hamama filan gidersiniz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?