Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı senin saçile ilgili bilgilerine önerilerine çok önem veriyorum bu konuda araştırdığın belli diğer forumlardada gördüm yazılarını konuyu dağıtmak istemem amaözelden mesaj atamıyorum sana burdan sorayım belkş benim gibi bilgilenmek isteyenler vardır bu evigen bepanthene gibi ampullerden bahsedilmiş forumda kimi şampuana katın demiş kimi direkt sürün demiş bu konuda bilgine ihtiyacım var saçdökülmem var ve saçalrım uzasın istiyorum bu konuda yardımını bekliyorum

Muhtemelen tutar canım ince telliyse, babylissin hangi modelini soruyorsun?

Canım şampuanın 250 ml ise 1 tane, 300+ ml ise 2 tane bepanthen ampulü şampuana karıştır bunun dışında bemix ve e vitaminini şampuana katmana gerek yok... Kkontesin saç uzatma başlığı var sinameki+bemiks +badem yağı ile yapılan istersen uzatmak için onu bir dene, ben etkisini gördüm çünkü...

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

bende keratinlendim yuppi
saçımı boyadım şimdi yıkama kurutma düzleştirme işleminden sonra sürüncem keratinimi
mis gibi kokuyo yalnız ya içilebilirliği var kokudan dolayı bence
buradan pek sevgili canım dostum balığıma çok çok teşekkür ederim
bugün bu soğuğa rağmen üşenmedi kalktı ta benim için nerelere geldi
bitanesin iyi ki varsın

Canım benim ne demek, iyi ki baştan çıkarttın beni de yollara düştüm, çok özlemiştim :)

Sende iyi ki varsın...

Şimdi senden çoook başarılı bir işçilik bekliyoruz

Canım benim ne demek, iyi ki baştan çıkarttın beni de yollara düştüm, çok özlemiştim :)

Sende iyi ki varsın...

Şimdi senden çoook başarılı bir işçilik bekliyoruz

ben de özlemişim tam doyamadım ama olsun bunu saymayız artık
şimdi saçlarımı yıkamaya gidiyorum
yüzünü kara çıkarmıcam

çok sağol canım canım birde argan yağı kullandınmı hiç cildine

Son düzenleme:
ben de özlemişim tam doyamadım ama olsun bunu saymayız artık
şimdi saçlarımı yıkamaya gidiyorum
yüzünü kara çıkarmıcam

Haydi bakalım, kazamız mubarek olsun

çok sağol canım canım birde argan yağı kullandınmı hiç cildine

Evet ama daha yeni başladım canım o yüzden pek bir şey diyemem şu an...Sadece çok hafif bir yağ olduğunu ve iyi nemlendirdiğini söyleyebilirim...

Balığım sonunda tekrar yazabiliyorum,
o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki ama fönümü yaptım ve yıkadım tabi ki
Veee muhteşem sonuç
Yıka ve çık
Etrafımdaki herkese söyledim yapıcam diye şimdi tek tek haber veriyorum inanmayanlara şahane diye:79:
Sana ne desem bilemedim ben,ama iyi ki varsın

Bu arada en kısa zamanda bir resim koymalı dimi ama

Eh yani böyle kuru kuru teşekkür olmaz ki ama

Güle güle kullan tatlım saçlarını, çok sevindim memnun kalmana, eline sağlık

ivet geldim
saçımı boyadım yıkadım kuruttum
kuruturken fönledim biraz
sonrasında saç düzleştiricisiyle dümdüz yaptım
keratinimi aheste ahsete sürdüm tüm saçıma
kafamda streç bone yazma ve havlu var abarttım sanırım
şimdi bekliyorum 40-45 dk beklicem
sonra asıl iş başlıyo bakalım
ay çok heyecanlıyım

Hadi bakalım bir kolay gelsin benden canım

Bende bende heyecanlıyım sorma
40 dakikayı geçme ve bekleme süresi bittiğinde saçın keratini iyice emmiş bile olsa yinede makine ve fırça ile kurut... Fırça kısmını es geçme fön çeker gibi yap uçlar dümdüz olsun, sonra düzleştirme kısmına başla...

Şimdi yıkadım da saçımı kuruttum hadi tekrar bir aynaya bakayım dedim
dile tatlım bence ne dilersen tamda şu an, hemmen:79:

Hımm ne dilesem, ne dilesem

Sana bırakayım, benim için gönlünden geçen neyse onu dile tatlım:)

arkadaşlar malum balık artık keratin göndermiyor bende kendim 1 lt almak istiyorum bana ortak olacak olan var mı kızlar biran önce bende keratinleneyim 17 aylık oğlum var sürekli uğraşmak zor oluyor saçımla

benim keratinim harika olduu saçlarım kıvercık olmasın arağmen düz ve kabarmayann saçlara sahip oldumm kılıçbalığının gönderdiği keratinl yapmışştım
ama şimdi boyam geldi.Saçlarım kızll boyammam gerekk keratinim bozulurmu acabaa.Keratin yapan arkadaşlar saçlarınızı boyuyormuusnuzzz

kılıçbalığım babyliss st26 düzleştirici
remington s2014 düzleştirici
rowenta sf4412 lisspurl düzleştirici
yukarıdaki düzleştiriciler nasıl sence, fiyatları uygun bunları buldum

bende keratin yapmak istiyorum saçıma. valla kk da ne okursam faydalı oluyor :). saçlarım lastik gibi uçları ztn normalde de kabarık kuru ve mat. tam benlik yani bu iş. en kısa zamanda keratini almalıyım. önce saçlarımı boyatıcam sonra uygulucam büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…