- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.001
saçlarımı dün gece yıkadım. serumunu, kremini sürdüm.
o sertlik gitti. kuruturken de düzleştiğini gördüm.
ama çok yumuşak ve dümdüz oldu diyemem.
zaten kalın telli ve kıvırcık saçlarda iki belki üç uygulama yapmak gerekiyor demişti kılıçbalığı.
benim kesin ikinciye ihtiyacım var, üçüncüyü bilemiyorum.
iyice kuruduktan sonra kabarıklığını aldığını farkettim ama öyle fönlü gibi de durmuyor ne yazık ki.
yani benim için yıka kurut çık durumu yok henüz.
yumuşaklığına gelince eski halinden daha yumuşak olduğu kesin.
neyse bu da hiç yoktan iyidir.
kılıçbalığı bnde evde yapmayı istiyorum ama oğlum var 17 aylık ben ona zarar gelemsin diye o uyaıkken çamaşır suyu bile kullanmam bu yüzden araştırmaya geçtim organik olduklarını ve 1 gün sonra yıkanabildiklerini söyleyen bi firmaya mail atıp içeriklerini sordum
Ürünlerimizin içerik bilgisi;
Composition:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Methicone (And) Polyquaternium-10 (And) Carbocysteine, Polyquaternium7, Hidrolized Keratin, Amodimethicone, Trideceth-12, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Rice Protein (And) Sodium Benzoate, Theobroma Cacao(Cocoa), Extract Parfum, Cetrimonium Chloride, Bht, Methylchloroisothiazolinona (And)Methylisothiazolinone, Ci 77400.
bu cevap geldi sen bu konuda kompetan olmuşsun varmı zararlı bir durum
kılıçbalığı bnde evde yapmayı istiyorum ama oğlum var 17 aylık ben ona zarar gelemsin diye o uyaıkken çamaşır suyu bile kullanmam bu yüzden araştırmaya geçtim organik olduklarını ve 1 gün sonra yıkanabildiklerini söyleyen bi firmaya mail atıp içeriklerini sordum
Composition:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Methicone (And) Polyquaternium-10 (And) Carbocysteine, Polyquaternium7, Hidrolized Keratin, Amodimethicone, Trideceth-12, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Rice Protein (And) Sodium Benzoate, Theobroma Cacao(Cocoa), Extract Parfum, Cetrimonium Chloride, Bht, Methylchloroisothiazolinona (And)Methylisothiazolinone, Ci 77400.
Composition:
İçerik olarak çok iyi ve sağlıklı görünüyor canım kullanabilirsin benden onay çıktı...
bunların bi kısmı kozmetik ürünlerde de var, ama acaba devamı var mı bu listenin, ne kadar dürüst oldular
çok sağol cnm senin onayın fda nınkinden bile önemliydi:)
balıkçım bu topiği açıp, bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler..
Bu fotoğraf ise saçlarımın son haline ait
Eki Görüntüle 198892
Bu defa saç uçlarımı dışarı kıvırarak uygulama yaptım, görüldüğü gibi kurutulduğunda oluşan görüntü bu şekilde benim çok hoşuma gitti :)
Uygulama sonrası çeşitli görüntüler...Fotoğrfaların linkine tıklayabilirsiniz...Konu eskidiği için ilk sayfaya daha fazla foto ekleyemiyorum...
Eki Görüntüle 198898 Eki Görüntüle 198899
Diğer fotoğraflar ise takdir edersiniz ki bana ait değil, gerçi aşama aşama fotoğraf çekip koyacağıma söz vermiştim ama fotoğraf makinem evin haydutları tarafından gasp edilince bu seferlik böyle oldu idare edin...
Kısaca, Brezilya Fönü yalnızca saç düzleştirmek isteyenlerin değil aynı zamanda saçları kuaför gazabına uğrayıp yanmış olan kızlar içinde başarılı bir bakım sistemi olmaktadır, herhalde 2 sene saç bakımı yapsam saçlarım hiç bir şekilde bu derece iyileşme göstermezdi bu yüzden ben saç problemi yaşayan herkese bu bakımı tavsiye ediyorum...Elveda lastikler ve yanıklar, hoş geldin sağlıklı saçlar...Konu ile alakalı tüm sorularınızı bekliyorum sevgili arkadaşlar...
Dip not: Bu konu değerli arkadaşlarım Amonra, Moonsihen76 ve Aycangül'e ithaf edilmiştir...
Veee saç duamız...
Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...
Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...
Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...
Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...
Amin
UYARI:KONU İÇERİĞİNDE BULUNAN YAZILAR VE FOTOĞRAFLAR ŞAHSIMA AİTTİR HİÇ BİR SURETLE İZİNSIZ KOPYALANAMAZ...IZINSIZ KOPYALANMASI HALİNDE YASAL TAKİP BAŞLATILACAKTIR...
Arkadaşlar keratin bakımını perşembe günü yaptırdım bugünmü yıkama gerekiyor yoksa yarın mı. Lütfen bilen varsa paylaşabilir mi?[/QUOTE
Perşembe işlem kaçta bittiyse bu gün o saatten itibaren yıkayabilirsin... 3 tam gün olmalı 24 x 3= 72 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?