Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bnmde saçlarım baya kıvırcık şimdi tereddütte kaldım.. acaba markadan markaya değişio mudur etkinliği.. kılıçbalığı özelden marka ismi verebilir misin?

kılıçbalığı bnde evde yapmayı istiyorum ama oğlum var 17 aylık ben ona zarar gelemsin diye o uyaıkken çamaşır suyu bile kullanmam bu yüzden araştırmaya geçtim organik olduklarını ve 1 gün sonra yıkanabildiklerini söyleyen bi firmaya mail atıp içeriklerini sordum
Ürünlerimizin içerik bilgisi;
Composition:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Methicone (And) Polyquaternium-10 (And) Carbocysteine, Polyquaternium7, Hidrolized Keratin, Amodimethicone, Trideceth-12, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Rice Protein (And) Sodium Benzoate, Theobroma Cacao(Cocoa), Extract Parfum, Cetrimonium Chloride, Bht, Methylchloroisothiazolinona (And)Methylisothiazolinone, Ci 77400.

bu cevap geldi sen bu konuda kompetan olmuşsun varmı zararlı bir durum

ben kuaförüme brezilya fönünü sormuştum. ama yapamam dedi. kanser yaptığını söyledi. yapsam yaparım 650 tl az para değil dedi ama günaha giremem o yüzden yapmıyorum dedi. sağlık bakanlığından değil tarım bakanlığından onaylı sadece dedi. yapanın yaptıranın kesinlikle maske takması gerekiyor kapalı alanda olmaması gerekior neden sence dedi. öyle diyince inandım bende. çok istiyordum yaptırmayı saçlarımın ucu lastik gibi ve kuru ama kanser yapabileceğini duyduğum için yaptırmıyorum.

İçerik olarak çok iyi ve sağlıklı görünüyor canım kullanabilirsin benden onay çıktı...

bu ürün tam olarak nedir, saç kremi falan mı?

bunların bi kısmı kozmetik ürünlerde de var, ama acaba devamı var mı bu listenin, ne kadar dürüst oldular

arkadaşlar ben kılıçbalığımında onayıyla fda onaylı bu keratinden alıcam ama dneme kiti ve 1 ltlik şekildeymiş deneme kiti çok az benim için çünkü muhtemelen 2. uygulamayı yapmam gerekecek bu yüzden 1 litre almayı düşünüyorm ama fiyatı fazla geliyor almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir

kılıçbalığı, buradan marka yazmanın yasak olduğunu biliyorum ancak sana özelden mesaj atacaktım ki mesaj alımını kapatmışsın..
sizin aldığınız keratinin adını başka bir topikten öğrendim ve ben de aynı üründen almak istiyorum..
sana bu konuda güveniyorum ki konunu başından sonuna kadar okudum.
detaylı bilgim var nasıl yapılacağına dair..
şimdi senin kullandığın düzleştiriciden siparişin de verdim ancak tek sorun keratin
bahtsız bedevi gibi kaldım ortada...
sizin aldığınız firma, bize de gönderir mi ?
ya da aynı firmanın internet üzerinden satışını mı araştırmalıyım..

bunların bi kısmı kozmetik ürünlerde de var, ama acaba devamı var mı bu listenin, ne kadar dürüst oldular

Liste bu kadar canım, devamı yok ... Biliyorum hangi marka olduğunu FDA onaylı, uçarı kaçarı yok...

çok sağol cnm senin onayın fda nınkinden bile önemliydi:)

Rica ederim canım...

Son düzenleme:
balıkçım bu topiği açıp, bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler..

Bu fotoğraf ise saçlarımın son haline ait
Eki Görüntüle 198892

Bu defa saç uçlarımı dışarı kıvırarak uygulama yaptım, görüldüğü gibi kurutulduğunda oluşan görüntü bu şekilde benim çok hoşuma gitti :)

Uygulama sonrası çeşitli görüntüler...Fotoğrfaların linkine tıklayabilirsiniz...Konu eskidiği için ilk sayfaya daha fazla foto ekleyemiyorum...
Eki Görüntüle 198898 Eki Görüntüle 198899

Diğer fotoğraflar ise takdir edersiniz ki bana ait değil, gerçi aşama aşama fotoğraf çekip koyacağıma söz vermiştim ama fotoğraf makinem evin haydutları tarafından gasp edilince bu seferlik böyle oldu idare edin...

Kısaca, Brezilya Fönü yalnızca saç düzleştirmek isteyenlerin değil aynı zamanda saçları kuaför gazabına uğrayıp yanmış olan kızlar içinde başarılı bir bakım sistemi olmaktadır, herhalde 2 sene saç bakımı yapsam saçlarım hiç bir şekilde bu derece iyileşme göstermezdi bu yüzden ben saç problemi yaşayan herkese bu bakımı tavsiye ediyorum...Elveda lastikler ve yanıklar, hoş geldin sağlıklı saçlar...Konu ile alakalı tüm sorularınızı bekliyorum sevgili arkadaşlar...

Dip not: Bu konu değerli arkadaşlarım Amonra, Moonsihen76 ve Aycangül'e ithaf edilmiştir...

Veee saç duamız...
Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin

UYARI:KONU İÇERİĞİNDE BULUNAN YAZILAR VE FOTOĞRAFLAR ŞAHSIMA AİTTİR HİÇ BİR SURETLE İZİNSIZ KOPYALANAMAZ...IZINSIZ KOPYALANMASI HALİNDE YASAL TAKİP BAŞLATILACAKTIR...[/QUOTE]

Tatlım saç rengin muhteşemmiş, ayrıca amin. :)

balıkçım bu topiği açıp, bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler..

Rica ederim canım, sanırım seninde kafandaki soru işaretleri kalkmıştır artık...

Tatlım saç rengin muhteşemmiş, ayrıca amin. :)[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım
bir aminde benden yeniden...

merhabalar,
ben de birkaç güne kadar brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum. saçlarım kıvırcık.internetten araştırdım birçok kuaföre sordum.araştırmalarıma göre marcia en iyisiymiş sağlık açısından ama düzleştirici etkisi diğerlerine göre azmış.kendi kuaförümde marcia ve QOD ürünleri var.OOD içinde düzleştirici etkisinin marciayaya göre daha iyi olduğunu sağlık açısından da bir problemin olmadığını formaldehitin bulunmadığını söyledi.hatta konuşmaya gittiğimde yeğeni ordaydı ona o gün yapmış.sen kendi eşine kızına yapar mısın o kadar güveniyor musun dedim yaparım dedi ki yeğenine yapmış gördüm.QOD ürününün doğal olduğunu da söyledi.arada sırada fön için gittiğim kuaför de loreal x-tenso moisturist ürününü söyedi.bu ürün için 3 gün beklemeye ve sülfatsız şampuanla yıkamaya gerek yokmuş keratin de yok dedi ama bilmiyorum bu ürün nasıl.ben açıkçası yaptırırsam QOD yi yaptırmayı düşünüyorum ama bu kanserojen haberleri midemi bulandırdı.eğer gerçekten bu ürünler de zararlıysa yaptırmaktan vazgeçeceğim.sağlık için vazgeçmeyi göze aldım.bu konu ve QOD ürünü hakkında gerçekten bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?(kılıçbalığı rica etsem sen de fikrini söyler misin?)

Eh be canım, forumda koca koca yazdım lütfen marka adı paylaşmayın diye...

Mesajın muhtemelen editlenecek zaten, kuaförün bahsettiği güvenilir bir ürün evet formaldehit içermiyor ve çokda başarılı bir markadır yaptırabilirsin...

L'oreal içinde (açık açık yazıyorum çünkü bu bir brezilya fönü ilacı değil) aynı etkiyi sağlayacağını samıyorum, çevremde yaptıran olmadığı için yakınen de görmedim ama forumda bununla alakalı açılmış bir konu var eğer yardımcı olacaksa incele derim...Hoş pek fazla mesaj yokmuş olanlarda pek açıklayıcı değil ama bilemedim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kivir...na-loreal-x-tensodalga-aciciyaptiran-var.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar keratin bakımını perşembe günü yaptırdım bugünmü yıkama gerekiyor yoksa yarın mı. Lütfen bilen varsa paylaşabilir mi?

merhaba kılıçbalığı benim saçım cansız veincetelli ben saçımı 220 derece olan bir düzleştiriciyle düzeltirsem keratin tutar mı yoksa illaki 230 derece olması şart mı yanıtlarsan çok sevinirim, bu arasa babylisse saç maşası nasıl iyi mi, almayı düşünüyorum yorumunu bekliyorum şimdiden teşekürler

arkadaşlar internette organix diye bir markanın 30 Day smoothing treatment diye bir ürününü gördüm
tabi bu ısıyla uygulanan bir ürün değil galiba, tam inceleyemedim ama
bunu kullanan var mı ve türkiyede satısı var mı acaba ben amerika sitesinde rastladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…