Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

gerçekten çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullan arkadaşım)

teşekkür ederim canım:)

kızlar bütün sayfaları okuyamadım konuyu ara ara takip ediyorum ama birisi bana sülfatsız şampuanı ve keratini nerden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilir mi :124:

şampuan konusuna buradan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html

keratinide internetten keratin treatment yazarak bulabilirsin.Biraz araştırman lazım yani.Çünkü burada marka veremiyoruz.

kızlar merhaba,
dün gece saçlarıma keratin sürüp iyice kuruttuktan sonra yaklaşık bir buçuk saat sürdü düzleştirme işlemini bitirmem.
kollarım gerçekten çok yoruldu. bir ara bırakıyordum ama dedim başladın bir kere bitir artık.
neyse gelelim izlenimlerime.

öncelikle ben keratini sürüp, kurutunca saçlarım hemencecik yumuşacık falan olacak sanıyordum.
öyle olmadı, biraz sertleşti hatta yapış yapış gibi oldu.
tam olarak nasıl anlatayım bilemiyorum, bir keresinde saçımı bıttım sabunuyla yıkamıştım ve kıyır kıyır olmuştu, aynen öyle hissettim. :)
düzleştirirken geçer diye düşündüm ama tam olarak geçmedi.
acaba keratini mi fazla sürdüm, bilemiyorum.
bu normal mi kılıçbalığı?

80 ml koydum kaba anca yetirdim.
ama benim saçım çok gür ve anca yetmesi normal diye düşünüyorum.
zaten kırk dakika geçince saçımın tamamı neredeyse kupkuru gibiydi. çok kısa sürdü düzleştirme öncesi kurutma.
fazla sürmüş olsam daha ıslak kalması gerekmezmiydi 40 dk sonrası ?

düzleştirirken bir miktar koku ve duman çıktı ama
öyle dayanılmayacak kadar değil. Hatta bir iki dakka ara vermiştim, maskeyi çıkarıp salona gidip oturmuştum,
kollarım acayip yorulmuştu, sonrasında maskeyi takmayı unutmuşum, rahatsız olmadım yani.

neyse düzleştirmesi sonrası yattım.
sabah kalkınca üzerinden bir kez daha gittim.
gece yatarken rahatsız edici bir koku vs olmadı.

sabırsızlıkla bu gece yıkamayı bekliyorum.

kızlar merhaba

bende brezilya fönü yapmaya karar verdim ama mazemeleri nerden alıcagımı bilmiyorum kuaförlerde bulunurmu keratın yada eczanelerde bana yardım edermisiniz

kızlar bi tane buldum keratin bundan 3 tane spariş vericem bu olurmu

Canım.
Bu conditioner, yani sac kremi :)
Uc tane sac kremin olur güle güle kullanırsın.
Aradigin ürün bu değil.
brezilya fonunu yapmak istiyorsan "keratin treatment" yazması lazım marka adının sonunda.
Zaten onlar yukte hafif pahada ağır sekilde küçük küçük şişelerde 80-100 satılıyor.
Tabi daha büyükleri var ama gerek yok.

Son düzenleme:
ay kızlar iyiki söylediniz ben bunu alıyodum cok sagolun uyardıgınız için

kızlar aldıgınız yerlerin adresi yokmu bende ordan alıyım

adres vermek yasak deyil bildiyim kadarıylan özeldende verebilirsiniz

Aleyna link ve marka paylaşmıyoruz, lütfen biraz dikkat... Ayrıca saç kremi verdiğin linke ait olan ürün...

Son düzenleme:
hayır canım bu da değil,
organix şampuan markası.
ben sana özelden atıcam nerden aldığıa mı.
10 dk bir mesaj atabiliyormuşum. bekle azıcık. :)
tamam canım teşekkür ederim cok sagol
Aleyna link ve marka paylaşmıyoruz, lütfen biraz dikkat... Ayrıca saç kremi verdiğin linke ait olan ürün...

ben link vermenin yasak oldugunu bilmiyodum kusura bakmayın kızlar sildim zaten mesajlarımdan

merhabalar.2 gün önce keşfettim ve yoğun bir araştırma ve konuyu okuma çalışması içindeyim.(yapabildiğim kadar çünkü 8 aylık cadı bir kızım var) ben ürünleri alıp kuaförüme yaptırmak istiyorum çünkü 3 kişilk kalın telli dalgalı saçlarım var.tabi bebeişe kaynanam bakarsa :))))9 ama sorum şu emziriyorum acaba süte geçermi.
sevgiler

Hamile ve emziren bayanlar için sakıncalı olduğu söyleniyor canım, sütten kestiğinde yap derim garanti olsun...

Son düzenleme:
ya bende evde yapmayı planlıyorum ama marka konusunda bi çok şey okudum yasaklandı falan diyenler oluyor bi kaçı için nasıl seçiçez onu sizde söylemyrsunuz .s .s

Burnumuzda siyah, saçımızda beyaz noktalar, nedir bizim bu çektiğimiz doğru vallahi çok güldüm..sağol kılıçbalığı bütün önerilerini uygulayacağım..

saçlarımı dün gece yıkadım. serumunu, kremini sürdüm.
o sertlik gitti. kuruturken de düzleştiğini gördüm.
ama çok yumuşak ve dümdüz oldu diyemem.
zaten kalın telli ve kıvırcık saçlarda iki belki üç uygulama yapmak gerekiyor demişti kılıçbalığı.
benim kesin ikinciye ihtiyacım var, üçüncüyü bilemiyorum.
iyice kuruduktan sonra kabarıklığını aldığını farkettim ama öyle fönlü gibi de durmuyor ne yazık ki.
yani benim için yıka kurut çık durumu yok henüz.
yumuşaklığına gelince eski halinden daha yumuşak olduğu kesin.
neyse bu da hiç yoktan iyidir.

kılıçbalığı sana bir şey sormak istiyorum.
brezilya fönü yaptıktan sonra son durulama suyuna elma sirkesi koysak bir zararı olur mu?
benim saçlarım son derece mattı. brezilya fönü biraz parlattı ama ikinci uygulamaya kadar
elma sirkesi formülünü uygulasam mı diyorum. hani bir tas suya bir kahve fincanı sirke ile yap
son durulamayı diye yazmışsın başka bir forumda.
bu uygulama brezilya fönünü bozar mı?
teşekkürler

canım öneriyor musun şimdi benimde saçım kalın telli ve kıvırck sayılır 2 kere yapmak istersemde çok pahalıya mal olacak

bozmaz dıye bılıyorum canım dogal bısey o sonucta ama genede aksam kılıc en dogru cevabı verecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…