Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Vallahi ŞAHANE !!!!!!!
Güle güle kullan.
O kadar emegine değmiş.
Ben dünyada o kadar saat ugrasamazdim, hele hele gece bese kadar mümkün değil, bırakır yatardim valla.
Helal olsun esine de, yardım etmiş. Benimki olsa basımın etini yerdi bu saate kadar ne bu böyle diye.
Çok güzel Olmuş gercekten.

İşte böyle mutluluk mesajları beni çok mutlu ediyor, eh paha biçilemez bir duygu bu... Güle güle kullan canım, yeni saçlar sana şans getirsin...

Bir yıkada duruma göre belki ihtiyaç olmaz...

Bende mutlu oldum, fotoğraflar baktım ciddi manada muazzam değişim var, benimkide böyleydi biliyorsun, yaşasın pırıl pırıl parlayan yumuşak, lastiklenmeyen düz saçlar

yazıyı merak ettim.. kaçıncı sayfada acaba.. kılıçbalığı banada yetişşşş
1. sayfa ilk mesaj...

Aferin kız, ne sabır varmış sende

lastiklenme eskiye göre çok daha iyi durumda canım.eskisi gibi öyle uzamıyo.Bidaha ki işleme tamamen gider kesin :))

Dediğim şekilde iki aşama mı yaptın yoksa tek aşama mı?

Cidden muazzam, elleirne sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş

Yok sana saç kesmek, ayıp ayıp...

yok yok kesmicem benim saç modelimde seninki gibi az daha uzundur belki
ama fönsüz falan şekilsiz duruyo ben de komple yapcam benim neyim eksik
işte kısa saça düzleştirici biraz zor ya kocamla prova yapmam lazım biraz

Yok birde kesseydin...

Ben 1 senedir söylüyorum gel sanada yapalım diye ama inat etti hatun...

benimkide yardım edecek çaresiz yapıcam ben de en kısa zamanda inşallah
hadi sen git şıkır şıkır saçlarınla tozunu attır oraların

Burada ki en kısa zamanda sözünden bir mana çıkartmalıyım sanırım hahahahahah

ben bu kıza hayranım ya hiç üşenmiyo, soran herkese tek tek cevap yazıyo, çok sevap biriktiriyorsun kılıçbalığı, allah gecinden versin ama öte dünyada bu emeklerin karşılıksız kalmaz.

Son düzenleme:
İnce telliyse tutmuş olması lazımdı tatlım
Bir kere daha dene istersen bir süre sonra...Bu arada işlemden sonra saç kremi serbest...
Tatlım benim belkide yıkarken bir yanlış yaptım, ikinci yıkamamdan sonra resim çekip koyacağım..
Ah be canım her seferinde sana soru sorarken çekiniyorum çok vaktini alıyormuşum gibi geliyor..Çok tatlısın hiç atlamadan cevaplıyorsun..Canım benim saçlarımın en uçlarındaki balyajlar sanırım iyice yıprandığı için her boya işlemimde saç uçlarım ve katlarımın uçlarında beyaz nokta nokta oluyor ve onları minik minik kesiyorum tabi hepsini kesmeyi başaramıyorum Tabi keratin işlemimden sonra da şimdi saçlarım çok çok güzel ama uçlarında yine beyaz noktalar var..Aycangül arkadaşımızın gliserinli su tarifini yaptım ve hergün uçlara sıkıyorum (bu arada birşeyin ölçüsünü kaçırdım galiba, sürünce biraz elimde yapışkan his bırakıyor :)) ama galiba benim saçlarımın ömrü saçlarım göğüs hizamda olunca bitiyor ve uçlardan kırılmalar başlıyor gibi düşünmeye başladım. Bir yerde okumuştum herkesin saç ömrü ayrı olurmuş ve bir boya gelince daha fazla uzamamaya başlarmış, kırılırmış diye.. Sence doğru mu? İlgine çok teşekkürler tatlım, günün güzel geçsin.. birkaç hafta sonrada senin tarifinle cila yöntemiyle dip boyamı yapacağım inşallah (Allah razı olsun balığım)

Teşekkürler kılıçbalığı

Ben de aldığım fiyatı düşününce kullandığım markadan çok memnun kaldım ama bu saç rengi açma durumu olmasa daha iyi olacaktı. Yine de hayatı boyunca saçını jölelerle şekli sokmaya çalışmış, sonrasında da bu yüzden saç dökülme problemleri yaşamış bir insan olarak şu anki halimden çok memnunum. Muhteşem bir buluş bence brezilya fönü O yüzden saçım kırmızı olmasa da olur, kolay şekle girsin yeter

Son düzenleme:
bir kuaförlük forumunda cilanın içine keratin koyarak daha güzel sonuç elde ettiklerini yazmışlar. Ne miktarda yada nasıl bir keratin koydukları hakkında bilgim yok tabi. Konu brezilya fönü üzerine cila dan açılmışken söyleyim dedim :)

ben bu kıza hayranım ya hiç üşenmiyo, soran herkese tek tek cevap yazıyo, çok sevap biriktiriyorsun kılıçbalığı, allah gecinden versin ama öte dünyada bu emeklerin karşılıksız kalmaz.

Amin canım, siz mutlu oluyorsunuz ya bu bana yeter de artar bile...

ark.lar ben de düşünüyorum son zamanlarda bu brezilya fönünü çnkü hem uzatmaya karar verdm yani düzleştirici, fön falan yapmadan sağlıklı uzasın istiyorum cidden ıslak saçı kuruttuğun zaman fönlü gbi olduğu doğrumu yani ben rahat etmek içn istiyorum bunu normalde su dalgası saçlarm var ama düz daha uzun gözükeceğini düşündüğmden hem fön yapmamak içn de istiyorum kurutaym bitsin yani rahatlık..

birkaç sayfa önce benim resimlerim var.Oradan farka bakabilirsin.Benim kargaşık burgaşık saçlarımı dümdüz yaptı.Doğru uyguladığın takdirde senin de saçların dümdüz olur diye tahmin ediyorum.Çünkü benim kendi doğal saçımda su dalgası gibi.Bide üzerine açıcılar yüzünden o dalga saçma sapan bi durumda olduğu halde, işlemden sonra dümdüz oldu saçlarım.

sanırım geç kaldım otak alımlarınıza..şansızım bu konuda..keşke daha önce keşfetseymişim bu siteyi :)
genelde hergün uğruyorum topiğe, inş bi dahaki alımınıza ben de katılırım size..
o zmana kadar bekleyeceğim mecburen..

Canım, moralini bozmak istemem ama artık alım yapmayacağız.

Kizlar nihayet bu aksam fırsat buldum ve iki kez yıkadıktan sonra iyice kuruttum ve sürdüm keratini saçlarıma.
Normal boya yapmaktan kolay geldi sürmek. Annem biraz yardım etti arkalara.
Kırk çakmanın geçmesini bekliyorum şimdi.
Ama sanırım en zor kısım duzlestirme.
Şimdi gidip iyice kurutayım ve duzlestireyim.
Bakalım benimki kaç saatte bitecek. :)

peki, tşk ederim :)

canım nasıl gidiyor gelişmeler

iki fotoğraf arasındaki farka inanamadım..
süper olmuş, iyiki de kılıçbalığı var, ne kadar dua etsek az değil mi..
ben henüz denemedim ama buradaki paylaşımları gördükçe heyecanlanıyorum çünkü aynı sorun bende de var..
saçlarım boyadan yandı ve hindi gibi kabarıyor

bende hala inanamıyorum :)) ilk başta benimde tereddütlerim vardı.saçlarım kopar, erir diye korkuyordum.Sağolsun kılıçın gazıyla yaptım.Ve inanılmaz memnunum.Benim resimler fark konusunda baya aydınlatıcı oldu.Çünkü sadece saçlarımın uçları değil,hepsi öyle tiftik tiftikdi.Artık saçlarımı rahatlıkla uzatabileceğim:)))

gerçekten çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullan arkadaşım)

kızlar bütün sayfaları okuyamadım konuyu ara ara takip ediyorum ama birisi bana sülfatsız şampuanı ve keratini nerden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilir mi :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…