Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

saçlarımı hergün hergün düzleştirmekten ellerim nasıl tuttu neyseki yarın yıkıyacağım artık. çok meraklardayım:)))

Yanıtladım canım, bir araştırmak gerek markayı biliyorum ama ürünü bilmiyorum çünkü...

Kızlar bu işlemi evde kendi uygulamadan önce Ankara'da kuaföre yaptıran var mı? Memnun kalan varsa ekinox'a yardım lütfen...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Muhakkak ya kendim yapacagım ya da uygun fiyatli güvenilir bı yer bulursam kuaforde yaptıracağım. Araştırma asamasindayim zaten bu ara oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum. Kestikten sonra yaptiririm.

sanki 30 sene saçlarım kıvırcık değilmiş gibi ,sanki düz saçlı doğmuşum gibi hissediyorum.o kadar alıştım ki.
herkes bayılıyor saçlarıma,üstelik bu kız ne yapmış acaba bir değişiklik var diye düşünüyorlar
sanırım kıvırcıkken pek dikkat çekmiyordum.
bir de unutmadan saçlarıma röfle yaptırdığımı sanıyorlar .pırıl pırıl parlıyor çünkü.aslında 1,5 sene önce yaptırdığım röflem vardı altta.üstüne defalarca açık kumral sürmüşken bu kadar güzel gözüküyor.
KILIÇım tekrar teşekkür ederim canım.emeklerinden ötürü ayrıca teşekkürler,her sabah aynaya gülümseyerek bakmak çok güzelmiş.

sağol canım benim, inşallah umduğum gibi kuruluğu ve cansızlığı gider kurutmadan yapmış olsam da =) ürünü sürdüğümde saçlarım gayet ıslak görünüyordu, 40 dk.nın sonunda kuruduğuna göre sanırım saçlarım fazlasıyla emdi acaba daha mı fazla sürseydim :S
neyse olmadı 1 ay sonra tekrarlarım, nası olsa kolay. sürmek 3-4 dakikamı aldı

kızlaaarrrrr ve sonunda saçlarımı yıkadımmm. ve şoklardayım.Benim mısır püskülü,kabarık bonus kafam gitti resmen.sonuca hala inanamıyorum.benim saçlarım platin rengi.ilk önceki amacım sadece saçlarımdaki yıpranmanın uçlardaki püsküllüğün gitmesiydi.ama umduğumdan fazlası oldu ve saçlarım dümdüz fön makinesiyle hafif kuruttum, sürekli aynaya bakıyorum acaba kabarcakmı diye :)))

Kılıçbalığı sana ne desem nasıl teşekkür etsem azdır.Şimdiye kadar nasıl olduda raslamadım ben sana.Bu müthiş bir paylaşım.Kuaföre gitmeye fln hiç gerek yok.Doğru uygulandığı zaman oluyormuş demekki.Çok mutluyum :))))

Son düzenleme:

yazıyı merak ettim.. kaçıncı sayfada acaba.. kılıçbalığı banada yetişşşş

foto isterük
güle güle kullan
lastiklenen kısımlar ne alemde çekince hala uzayıp kopuyo mu canım

valla kimse korkmasın derim ben.benim saçlarım çok yıpranmıştı.kuaför sağolsun yaktı saçlarımı,kopmaktan uzamıyo yani.saçlarım risk grubunda olduğu için kılıçbalığıylada çok konuştuk.saçlarımın yanmaması için düşük ısıyla yapmamı önerdi.bende öyle yaptım.kılıçbalığı 210 la yap demişti ama benim düzleştiricim en fazla 200 e kadar ısındığı için 200 le yaptım.olmasaydı yeni düzleştirici alıcaktım hatta.
Ama ben gerçekten çok dikkatli yaptım.Hatta saatlerimi aldı.Geç saatte başladığım için gece saat 5 de bitti işlem.Saçlarımı ince ince alıp 15-20 defa üzerinden geçtim.Kollarım koptu eşim devam etti:)) Hergün sabah akşam bozulma olmasada tekrar düzleştirdim. şimdi resimlerimi paylaşıcam kızlar :)

Son düzenleme:
lastiklenme eskiye göre çok daha iyi durumda canım.eskisi gibi öyle uzamıyo.Bidaha ki işleme tamamen gider kesin :))

ama ama resmler süper olmuş
saçlar şahane eski hali mısır püskülünden halliceymiş
ancak fönle güzel durur ısı da daha beter yıpratırdı
ama şimdiki hali her daim kuaförden çıkmış gibi ışıl ışıl
güle güle kullan canım
benim uçlar böyle değil ama bi yer var sadece orta lastiklenme var 5 cm kessem o bölgeyi
abuk bi şekil çıkıcak ama kurtulucam da ama yok balığa söz verdim kestirmice

yazıyı merak ettim.. kaçıncı sayfada acaba.. kılıçbalığı banada yetişşşş

hangi yazı canım anlamadım :/

bi saç bukadarmı degisir, cok güzeI oImus saçIarın cok sagIıkIı ve canIı görünüyorIar
iyi günIerde kuIIan canım

aynen canım ya inanılmaz fark etti.çok teşşekkür ederim canım

çok sağol canım.
kız kesilirmi saç kesme tabi:))) sende sadece oraya uygula işlemi ozaman:))

Son düzenleme:
hangi yazı canım anlamadım :/

aynen canım ya inanılmaz fark etti.çok teşşekkür ederim canım

çok sağol canım.
kız kesilirmi saç kesme tabi:))) sende sadece oraya uygula işlemi ozaman:))

yok yok kesmicem benim saç modelimde seninki gibi az daha uzundur belki
ama fönsüz falan şekilsiz duruyo ben de komple yapcam benim neyim eksik
işte kısa saça düzleştirici biraz zor ya kocamla prova yapmam lazım biraz

yok yok kesmicem benim saç modelimde seninki gibi az daha uzundur belki
ama fönsüz falan şekilsiz duruyo ben de komple yapcam benim neyim eksik
işte kısa saça düzleştirici biraz zor ya kocamla prova yapmam lazım biraz

aynen fönsüz tam bi rezalet benm saçım.doğal haliyle mümküm değil dışarı çıkmam.yapmadıysan geç bile kalmıssın canım:) Bende eşme taktım eldiven maskeyi ona yaptırdım.en uğraştırıcı kısım düzleştirme.Ama bütün uğraşa değer.Ben kuzenin düğününe kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın :)

benimkide yardım edecek çaresiz yapıcam ben de en kısa zamanda inşallah
hadi sen git şıkır şıkır saçlarınla tozunu attır oraların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…