- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.921
tamam canım iyi haberlerini heyecanla bekliyorum çünkü kardeşimin düğünü var saçım ona yetişmeli((((((((
Tamam tamam kuzum... Düğün ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım iyi haberlerini heyecanla bekliyorum çünkü kardeşimin düğünü var saçım ona yetişmeli((((((((
Bende merakla sonuçları bekliyorum o zaman..Saçlarım ince telli tatlım, önce yada sonra hiç saç kremi kullanmadım..Belkide fön yüzünden olmuştur bir dahaki yaptığımda düzleştirici geçeyim o zaman..Olsun hayatım ben yine memnunum saçımdan dümdüz değil ama yumuşak ve eskisinden çok daha iyi görünüyor..Ne sormuştun ki??? Bu arada okuduğun için teşekkür ederim...
Su gibi aksın,uzasın, sağlıklı ve güçlü... Haydi bakalım...
Canım az zamanı var bir deneyip etkisine bakalım ona göre paylaşıp paylaşmayacağımıza karar vereceğiz zaten...
Şimdiiii görünüşe göre yanlış bir şey yapmamışsın, sadece saçını ilk kuruttuktan sonra fön yerine düzleştirici ile geçmen lazımdı bu eksik bunun dışında saçların kalın telli mi? Saçı çok iyi kurttuktan sonra fazla duman çıkmıyor zaten bu konuda sorun yok...
Birde işlemden önce saçını yıkarken saç kremi kullanmadığını umuyorum?
Ne sormuştun ki??? Bu arada okuduğun için teşekkür ederim...
merhaba kılıçbalığı,
sayfaları tek tek okumaktan gözlerim kaydı :)
sorumu sormayı unutmuşum canım kusura bakma..
konuyu yarıladım diyebilirim hemen hemen..bir çok detayı da not aldım..sana asistanlık yapacak kadar uzmanlaştım diyebilirim.:)
konunun ortalarında olduğum için şimdi ne aşamadasınız bilmiyorum ama ilk dönemlerde arkadaşlarla birlikte ortaklaşa keratin almışsınız..ve sen bu aşama çok sıkıntı çekmişsin..bü yüzden sana sormaya bile çekiniyorum..umarımbeni yanlış anlamazsın..
acaba keratin alımınız devam ediyor mu?
ben tüp bebek tedavisi görüyorum, Allah nasip ederse ilerde hamile olabilirim..
Şİmdi hamile kalmadan yapayım ki, yoksa baya bir ertelemek zorunda kalacağım..
Bana nasıl yardımcı olabilirsin ?
Ne sormuştun ki??? Bu arada okuduğun için teşekkür ederim...
merhaba kılıçbalığı,
sayfaları tek tek okumaktan gözlerim kaydı :)
sorumu sormayı unutmuşum canım kusura bakma..
konuyu yarıladım diyebilirim hemen hemen..bir çok detayı da not aldım..sana asistanlık yapacak kadar uzmanlaştım diyebilirim.:)
konunun ortalarında olduğum için şimdi ne aşamadasınız bilmiyorum ama ilk dönemlerde arkadaşlarla birlikte ortaklaşa keratin almışsınız..ve sen bu aşama çok sıkıntı çekmişsin..bü yüzden sana sormaya bile çekiniyorum..umarımbeni yanlış anlamazsın..
acaba keratin alımınız devam ediyor mu?
ben tüp bebek tedavisi görüyorum, Allah nasip ederse ilerde hamile olabilirim..
Şİmdi hamile kalmadan yapayım ki, yoksa baya bir ertelemek zorunda kalacağım..
Bana nasıl yardımcı olabilirsin ?
Canım ortak alım yapmayacağız artık bu arada bebek düşünüyorsan emzirmeyi bitirene kadar brezilya fönü yasak henüz hamile değilsen yapabilirsin...
Arkadaşlar brezilya fönü için bir sürü para verip de kuaföre yaptırmaya gerek yok. ben ilk seferinde kuaföre yaptırdım, 2 ay bile dayanmadı. Sonrasında brezilya fönü şampuanı aldığım yer yanlışlıkla şampuan yerine brezilya keratini vermiş, bir arkadaşımla onu evde uyguladık bana. Ön ve yan taraflarda zaten hiçbir sıkıntı olmuyor, arkadaş arkalara yardım etti. Dört günlük düzleştirmenin sonunda kuaförünkinden daha güzel sonuç aldım. 2 aydır da kullanıyorum saçımı, en ufak bir bozulma bile olmadı.
Özellikle bu fırsat sitelerinden gidilen brezilya fönlerinde, kuaförlerin keratini koklattıklarını düşünüyorum ben. Böylesi çok daha güzel oldu. Tek sıkıntı benim kullandığım marka brezilya keratini saçımın rengini direk 3-4 ton açtı, sonrasında keratini bozmaması için yeni boyamıştım üstelik. Tüm markalarda böyle bir durum olur mu bilemiyorum, ama ben şu an brezilya fönüm bozulmasın diye saçımı boyayamıyorumSaçı boyayıp da brezilya fönü yaptığımda da saç boyası gidiyor. Nasıl iştir anlamadım :44:
KoklatmakAlemsin
Tatlım bazı markalarda 50 ml bile yeterli gelebiliyor ama o yüzden bu konuda bir şey diyemem ama benim gördüğüm kadarıyla çeşit çeşit keratin kullanılıyor bu fırsatlarda, saçın ihtiyacına uygun keratin kullanılırsa sorun olmaz gibi, mesela benim saçlarım düz ben tamir amaçlı kullanıyorum, kendi kullandığımdan memnun kaldım ama arada keratinim bittiği zaman bir markanın testerını kullandım hiç etki etmedi ve saçlarımı bakır rengi yaptı sonra düzelttim o ayrı, normalde kullandığımsa evet yine renk açıyor... Yani tam olarak bilemiyorum, hem saç tipi ve katiküllerin durumu hem kullanılan ürün ortak etki yapıyor olabilir ortada bir paradoks var yani... İstersen sen şu an boyamak yerine cila yap saçına
saçını nemlendir,
saç boyası+ saç boyası kadar saç kremi+ 2 çorba kaşığı badem yağı ve 2 çorba kaşığı suyu karıştır saçına yedir yarım saat sonra falan yıka...
Bende merakla sonuçları bekliyorum o zaman..Saçlarım ince telli tatlım, önce yada sonra hiç saç kremi kullanmadım..Belkide fön yüzünden olmuştur bir dahaki yaptığımda düzleştirici geçeyim o zaman..Olsun hayatım ben yine memnunum saçımdan dümdüz değil ama yumuşak ve eskisinden çok daha iyi görünüyor..teşekkürler tatlım..
![]()
Tek tek en baştan beri okuyorum yeni mesaj atmak nasip oldu 260 lardayim henüz 4 gün oldu başta kilicbaligi olmak uzere yapan uygulayan tecrubelerini paylasan butun arkadaslara tesekkurler ben sac rengini acan keratin markasini ve kilicbaligi senin kullandigin keratinin markasini merak ediyorum singuine yanlis hatirlamiyorsam 3-4 ton actigini soylemis kertinin markasini ozel mesaj yoluyla yollarsaniz cok sevinirim telefondan girdigim icin mesaj yazarken zorlaniyorum simdiden tesekkurler
aaa balık cıla boylemı yapılıyo??gercı soruyorum ama hep duymama ragmen ne ıcın yapıldıgınıda bılmem cılanın sahı canm ne ıcın yapılıyor faydalıysa bende eksık kalmayım catlarım yoksaCanım ortak alım yapmayacağız artık bu arada bebek düşünüyorsan emzirmeyi bitirene kadar brezilya fönü yasak henüz hamile değilsen yapabilirsin...
KoklatmakAlemsin
Tatlım bazı markalarda 50 ml bile yeterli gelebiliyor ama o yüzden bu konuda bir şey diyemem ama benim gördüğüm kadarıyla çeşit çeşit keratin kullanılıyor bu fırsatlarda, saçın ihtiyacına uygun keratin kullanılırsa sorun olmaz gibi, mesela benim saçlarım düz ben tamir amaçlı kullanıyorum, kendi kullandığımdan memnun kaldım ama arada keratinim bittiği zaman bir markanın testerını kullandım hiç etki etmedi ve saçlarımı bakır rengi yaptı sonra düzelttim o ayrı, normalde kullandığımsa evet yine renk açıyor... Yani tam olarak bilemiyorum, hem saç tipi ve katiküllerin durumu hem kullanılan ürün ortak etki yapıyor olabilir ortada bir paradoks var yani... İstersen sen şu an boyamak yerine cila yap saçına
saçını nemlendir,
saç boyası+ saç boyası kadar saç kremi+ 2 çorba kaşığı badem yağı ve 2 çorba kaşığı suyu karıştır saçına yedir yarım saat sonra falan yıka...![]()
aaa balık cıla boylemı yapılıyo??gercı soruyorum ama hep duymama ragmen ne ıcın yapıldıgınıda bılmem cılanın sahı canm ne ıcın yapılıyor faydalıysa bende eksık kalmayım catlarım yoksa![]()
Canım özellikle mesela kızıl, bakır saçlar, sarı röfleler , kahveler zamanla akar matlaşır veya diyelin saçını sarıya boyadın yumurta gibi bir renk oldu yeniden boyamak yerine cila yapılır ve renk saçı yeniden boyamaya gerek kalmadan düzeltilir. Yani yine boya kullanıyoruz ama oksidan kullanmıyoruz bu işlemde saçda hasar görmüyor tabii...
oksıdan kullanmıyosak keratınımızde bozulmaz o zaman oylemı canım???ay cok ıyıymıs bende yapabılırmıyım acaba matlasınca?ama benım 7 tonlarına cıla yaparken ılla aynı tonda boya kullanmak zorundamıyız kuzum esela 1 ton acıgıyla yapsak olurmukı.yanı ısık hızıyle bı suru soru sıraladım bravo banaCanım özellikle mesela kızıl, bakır saçlar, sarı röfleler , kahveler zamanla akar matlaşır veya diyelin saçını sarıya boyadın yumurta gibi bir renk oldu yeniden boyamak yerine cila yapılır ve renk saçı yeniden boyamaya gerek kalmadan düzeltilir. Yani yine boya kullanıyoruz ama oksidan kullanmıyoruz bu işlemde saçda hasar görmüyor tabii...![]()
Canım ortak alım yapmayacağız artık bu arada bebek düşünüyorsan emzirmeyi bitirene kadar brezilya fönü yasak henüz hamile değilsen yapabilirsin...
tüp bebek tedavim ertelendi canım bazı sorunlar nedeniyle bu yüzden uygulayabilirim..
detayına kadar öğrendim sayılır,
istersen kısa bir özet geçeyim:)
saçlarımızı nude şampuanla (tercihen) arındırıyoruz, kurutyoruz ve düzleştiriyoruz.düzleştirmek şart önemli bir detay.
sonra keratinimizi saçlarımızı ince tulumlara ayırıp sürüyoruz...vıcık vıcık sürmeye gerek yok fazlası israf :)
daha sonra hava almayacak şekilde boneleyip bekliyoruz 40 dk..
veeeeee
zor aşama kurutup maksimum 230 derecede presliyoruz ki keratin tutunsun saçlara...
Ancak yanıklara ve yıpranmış bölgelerde ısı derecemizi düşürüyoruz..
veeee saçlarımı toplamadan kulak arkasına atmadan 3 yada 4 gün (keratinine göre bu süre değişiyor) bekliyoruz..
veee bekleme sonunda sonuç mükemmel ahenkledans eden saçlarımıza kavuşuyoruz :)
saçlarımız kalın ve kıvırcıksa ikinci uygulamayı yapıyoruz..
atladığım bişiy var mı
ezberledim ve not aldım örtmenim..
yanlız küçük bir sorun var tüp bebek tedavimi dondurdum bu aşamada hemen halletmem gerek ama nerden alacağımı bilmiyorum keratinimi(
en azından internet üzerinden nereden alablirim..
detaylı bir şekilde okuduğum için az çok hangi markaları almayacağımı biliyorum.
internetten araştırayım, sana tercihlerimi özelden atsam bana yardımcı olur musun balık?
tüp bebek tedavim ertelendi canım bazı sorunlar nedeniyle bu yüzden uygulayabilirim..
detayına kadar öğrendim sayılır,
istersen kısa bir özet geçeyim:)
saçlarımızı nude şampuanla (tercihen) arındırıyoruz, kurutyoruz ve düzleştiriyoruz.düzleştirmek şart önemli bir detay.
sonra keratinimizi saçlarımızı ince tulumlara ayırıp sürüyoruz...vıcık vıcık sürmeye gerek yok fazlası israf :)
daha sonra hava almayacak şekilde boneleyip bekliyoruz 40 dk..
veeeeee
zor aşama kurutup maksimum 230 derecede presliyoruz ki keratin tutunsun saçlara...
Ancak yanıklara ve yıpranmış bölgelerde ısı derecemizi düşürüyoruz..
veeee saçlarımı toplamadan kulak arkasına atmadan 3 yada 4 gün (keratinine göre bu süre değişiyor) bekliyoruz..
veee bekleme sonunda sonuç mükemmel ahenkledans eden saçlarımıza kavuşuyoruz :)
saçlarımız kalın ve kıvırcıksa ikinci uygulamayı yapıyoruz..
atladığım bişiy var mı
ezberledim ve not aldım örtmenim..
yanlız küçük bir sorun var tüp bebek tedavimi dondurdum bu aşamada hemen halletmem gerek ama nerden alacağımı bilmiyorum keratinimi(
en azından internet üzerinden nereden alablirim..
detaylı bir şekilde okuduğum için az çok hangi markaları almayacağımı biliyorum.
internetten araştırayım, sana tercihlerimi özelden atsam bana yardımcı olur musun balık?
Maşallah, çok güzel özetlemişsin yalnız atladığın bir şey var, bekleme süresi bıyunca hergün daha düşük ısı ile yeniden üzerinden geçmelisin... Sen bir araştır bakalım![]()
oksıdan kullanmıyosak keratınımızde bozulmaz o zaman oylemı canım???ay cok ıyıymıs bende yapabılırmıyım acaba matlasınca?ama benım 7 tonlarına cıla yaparken ılla aynı tonda boya kullanmak zorundamıyız kuzum esela 1 ton acıgıyla yapsak olurmukı.yanı ısık hızıyle bı suru soru sıraladım bravo bana![]()
Canım bir ton açığıylada yapabilirsin ama çok daha hızlı akar kalıcı olmaz... Burada cilanın anlamı boyanın rengini güçlendirmek olarak düşün veya ihtiyaç halinde doreliği kırmak veya küllülüğü gidermek gibi he tabii birde parlaklık...
Kızlar sonunda keratinlendim bende
Dün saat 12.30 da başladım yaklaşık 17.00 civarı bitti.
Sadece saç kurutma makinesiyle kuruturken koku fazla oldu ama oda dayanılmayacak kadar değildi.
Şimdi saçlarım sopa kıvamında dümdüz ama savruldukça buram buram çilek kokusu geliyor burnuma çok hoş gerçekten
Pazartesiyi iple çekiyorum inşallah becerebilmişimdir.
Bu sabah şöyle bir üzerinden geçtim ama tamamını düzleştirmem gerekir mi bozulan yerlerin üzerinden mi geçeyim sadece?
balıkcım ben dün sadece saç uçlarıma uyguladım işlemi. son zamanlarda yıpranmaya başlamıştı çünkü, kestirmek de istemiyorum. o yuzden uçlarına yeterli ürünü yedirip işlemi yaptım. hatta o kadar kısa sürdü ki şaka gibi
yalnız şöle bi durum var. saçlarımı düzleştirdim, ve keratini sürdükten sonra 40 dk bekledim, ama sonrasında kurutmadan düzleştirdim. neden diyceksin? çünkü zaten kupkuruydu 40 dk.nın sonunda. tüm saçıma yaparken saçın boy ve dip kısımları genelde ıslak kalıyodu, haliyle kurutma gereği doğuyodu ama böyle uygulayınca kupkuruydu uçları. bilmiyorum doğru mu yaptım?
Sorumun cevabını balık zaten bir üstte vermiş![]()
Kızlar sonunda keratinlendim bende
Dün saat 12.30 da başladım yaklaşık 17.00 civarı bitti.
Sadece saç kurutma makinesiyle kuruturken koku fazla oldu ama oda dayanılmayacak kadar değildi.
Şimdi saçlarım sopa kıvamında dümdüz ama savruldukça buram buram çilek kokusu geliyor burnuma çok hoş gerçekten
Pazartesiyi iple çekiyorum inşallah becerebilmişimdir.
Bu sabah şöyle bir üzerinden geçtim ama tamamını düzleştirmem gerekir mi bozulan yerlerin üzerinden mi geçeyim sadece?