- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.901
Canım aslında uygulamanın başına geçince amacım o şekilde bi işlem yapmaktı.Ama saçlarım kısacık (kulak altında) ve üst kısımlarda yıpranma 4 parmak kadar.Olmuşken tam olsun dedim hepsine uyguladım.Oyüzden 4 gün bekletip yıkayacağım.Zaten çok az keratin gitti.Gerekirse tekrar yapacağım.Arka arka uygulama zarar vermez heralde dimi?
Daha önce saçmın sadece önünde denemiştim.Biraz renk farkı oldu (ama kötü değil, hatta daha çok beğendim) oyüzden uçlarla dipleri farklı renk olsun istemedim.Pazar günüde düğün var. Ondan tam uygulama yaptım canım.
bu saç uzatma tamda bana hitap edecek,bekliyorummmmmmmmm
Amannn sanki benimki çok iyiydi başladığımda, birinci sınıf çamaşır lastiğine taş çıkartacak kadar esnekti canım pamuk helvalarım
Düzelir kuzu düzelir, yani tamam yine ara ara kesip düzelttim hep ama bir anda kulak hizasında erkek gibi kestirmenin getireceği bunalımı atlattım bu sayede... Bu fönü bulan Brezilyalılardan allah razı olsun
Anladım canım, bir haftas onra falan istersen yeniden yapabilirsin, bir yıka duruma bak ona göre karar verirsin zaten... Demek sendede renk farkı yaptı, benimde bir ton falan açıyor rengini benimde hoşuma gidiyor doğrusu...
Diğer kullandığımda koyulaştırıp bakırımsı yapmıştı mesela, neyseki beyaz sabun her derde deva, hacışakirDeğil mi Amonra
Geleneksel salsa etkinliği iyi fikirvalla öyle olsun. geleneksel salsa etkinliği yaparak kutlayalım ben de keratinlenince
ilaç ilaç hakettiği yerde değil ayrı bi mevzu
hamam sabunumuza sahip çıkalım onu koruyalım
geleneklerimizi yaşatalım diyorum sana hep
Geleneksel salsa etkinliği iyi fikir
Ben sahip çıkıp yaşattımda herkes benim gibi değil işte sorun orda, gözümden yaş geldi gülmekten
kılıçbalığı selamlar, san saç rengi ile ilgili danışmak istiyorum ama burdan da sorup konu dağılsın istemem.
yardımcı olabilir misin?
İnşallah işe yarar canım,Off sorma, saçlarımı kese kese zaten uzatamadım bir türlü, 1 senedir aynı boyda nasıl makbule geçecek bu yöntem bizdede işe yararsa... Yine kendimi denek yaptım anlayacağınız ama bu kez denek sayısı 3 e çıktı
Burdan sorabilirsin canım zaten dağıldı dağılacağı kadar
Burdan sorabilirsin canım zaten dağıldı dağılacağı kadar
Kılıçbalığı ben yarın yapsam keratini pazartesi yaptığım saatte yıkasam 3 gün böyle oluyor dimi canım?
canım bende sana birkaç şey sormak istiyorum elinde keratin kaldımı eğer yoksabana nasıl temin edebileceğimi yazarmısın birde ben saçlarımı siyahtan kahveye açtırdım azda olsa yıprandı onun içinde yapmak istiyorum saç rengimde bi değişiklik olurmu?birde sen mikro bant kaynak getirtmiştin yurtdışından ne kadara mal oldu ve memnun musun
Evet canım bitirdiğin saatte Pazartesi yıkayabilirsin...
Keratinim ancak bize yetecek kadar var canım, renk konusunda ben garanti veremem bazı saçlarda açılma, bazı saçlarda koyulaşma yapıyor, bazısında hiç etki etmiyor nötr oluyor...Ayrıca nickinin altında oğlum tekme atıyor dediğine göre bir anne adayısın, brezilya fönü yaptrıman uygun değil.
Mikro bantaların 80 parçasını ben 216 liraya aldım o günün döviz kuru ile ama açıkçası ben rahat edemedim evet çok güzel çok doğal oldu ama
1- Kafamda yarattığı hissi sevmedim, elimi attığımda nasıl anlatsam böyle parça parça ıyh
2- Saçlar kurumak bilmiyor, 1 saat 15 dakika kuruttuğum halde saç dipleri nemli kaldı ve kabardı, tek kelime ile rezaletti...
Ben ilk 50 cm aldım, onlar iyiydi kabarma olmadı kurutmada sıkıntı yaşamadım, sonra uzunlarını aldım onlar ciddi sorunluydu...Muhtemelen ilki havuz üretimi keratin saçtı, diğeri doğal insan saçıydı...
3- Saçları toplayamıyorsun aradan gözüküyor, yanlara taktığında hiç toplayamıyorsun, ne toplayabilirsin ne topuz yapabilirsin sürekli açık bırakman lazım
Ben tavsiye etmiyorum...
Forumda bir arkadaş tres boncuklu kaynak aldı evde kendi uyguladı, o memnundu sanırım linki bulursam buraya eklerim yanıtlayacaktır...
:84::84::84::84::84::84::84: neden bana cevap yook
Geldim geldimmm
Canım, konu hakkında bir bilgim yok. Bana biraz zaman ver araştırıp öğreneyim, faydası zararı neyse ortaya döküp konuşalım eğer uygunsa yaptır tabii...
Canım çok özür, mesaj en altta kalmış gözümden kaçmış...Şimdi senin saçın 8 civarı...
ultra açık sarı 11.0 açık kumral 9.0 yani ortalama 10.0 gibi bir renk ortaya çıkıyor, normal baz rengin nedir senin kumral mısın? Bu rengi yapmak için açıcıya ihityacın yok çünkü ama direkt dipleride 10 ile boyarsan 15 gün sonra gözüne kızıl gözükecek o dipler... Dipleri daha koyu8.0 diğer yerleri istediğin renk yapsan daha mantıklı olabilir...
Baz rengini yazarsan netleşiriz...
canım benim çok sağol yani bu 4 numaralı rengi bu şekilde elde etmek mümkün anladığım kadarıyla? dip rengimi ekliyorum röfleli resmimde belli oluyor. kolay açılan saç tonum var.
ben zaten evde boyamıcam yarın kuaföre gidicem ama kuaföre yine de bu şekilde anlatmak istiyorum. sence nasıl bu renk?? önerebileceğin tonlar varsa ona da açığım. :))
Eki Görüntüle 334185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?